•  
     

11 commerciële contracten advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Henk Dekker
Henk Dekker
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Roxy de Weijer Specialist
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Eef Ong
Eef Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Commerciële contracten advocaten

GESPECIALISEERDE COMMERCIËLE CONTRACTEN ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde commerciële contract advocaten. Zoekt u naar een deskundige commerciële contract advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat commerciële contracten

Experts in commerciële contracten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde commerciële contracten advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het contractenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het contractenrecht in te schakelen. Wilt u commerciële contracten opstellen, beoordelen, wijzigen of heeft u een geschil met betrekking tot het contract? Door te kiezen voor een ervaren commerciële contracten expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat zijn commerciële contracten?

Commerciële contracten zijn contracten tussen partijen die geen consument zijn. Het gaat dus om contracten tussen ondernemingen. Om wat voor contracten het precies gaat, valt niet in zijn algemeenheid te zeggen. Het kan namelijk om tal van contracten gaan. Denk aan in- en verkoopcontracten, Service Level Agreements (ook wel SLA’s genoemd), algemene voorwaarden, en ga zo maar door.

Wat maakt commerciële contracten zo anders?

In de wet zijn behoorlijk wat bepalingen opgenomen ter bescherming van de consument. Denk aan de grijze en zwarte lijst voor algemene voorwaarden, wat inhoudt dat sommige bepalingen in algemene voorwaarden niet door de beugel kunnen. Voor ondernemingen gelden die lijsten in principe niet, zodat zij daar geen beroep op kunnen doen. Er is dus veel minder bescherming voor commerciële partijen. De gedachte daarachter is dat ondernemingen precies weten wat ze doen omdat ze meer expertise in huis hebben. Maar wat als dit niet het geval is, kunt u dan misschien alsnog een beroep doen op de consumentenbescherming? In sommige gevallen wel, ook als u geen consument bent. Schakel daarom altijd een advocaat van Advocatenkantoren.nl in.

De uitleg van de overeenkomst

Elke bepaling in een overeenkomst moet uitgelegd worden om er betekenis aan te kunnen ontlenen. Elk woord kan namelijk in een bepaalde context meerder betekenissen hebben. Ook kan het voorkomen dat de ene partij een andere bedoeling bij een bepaalde bepaling had dan een andere partij. Maar wat geldt er dan? Dit is allemaal een kwestie van uitleg, waarbij niet alleen de tekst, maar vooral ook de bedoeling van de partijen van belang is.

Deskundige commerciële contracten advocaat nodig?

Als u denkt een commerciële contracten advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in commerciële contracten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het contractenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van commerciële contract specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige commerciële contracten advocaten.

Kom in contact met een commerciële contract specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De commerciële contracten advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN