•  
     

10 zakelijk vastgoedrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Zakelijk vastgoedrecht advocaten

GESPECIALISEERDE ZAKELIJK VASTGOEDRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde zakelijk vastgoedrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten zakelijk vastgoedrecht.

Advocaat zakelijk vastgoedrecht

Heeft u te maken met het zakelijk vastgoedrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde zakelijk vastgoedrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met zakelijk vastgoedrecht als expertise. Het vastgoedrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het zakelijk vastgoedrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van zakelijk vastgoedrecht.

Zakelijk vastgoedrecht

Het zakelijk vastgoedrecht behelst, zoals de naamgeving al enigszins doet vermoeden, het zakelijke deel van het vastgoedrecht. Het vastgoedrecht behelst eigenlijk alles wat ook maar zijdelings met vastgoed te maken heeft. Bij het begrip ‘zakelijk’ doelt men veelal op de zakelijke belangen die met het vastgoed gemoeid zijn.

Over wat voor gevallen gaat het zakelijk vastgoedrecht?

Het kan in het zakelijk vastgoedrecht bijvoorbeeld gaan over het ombouwen van een bedrijfspand naar een appartementencomplex. Behalve wijzigingen van bouwkundige aard, zoals het plaatsen van tussenmuren, aanbrengen van voordeuren, enzovoorts, zijn daar ook juridische veranderingen voor nodig. Zo moet het complex worden gesplitst in appartementsrechten. Een ander voorbeeld is het vestigen van zekerheidsrechten, zoals pand- en hypotheekrechten. Het kan ook gaan om de koop van bedrijfspanden en beleggingsobjecten.

Advocaat in het zakelijk vastgoedrecht

Een advocaat die zich in het zakelijk vastgoedrecht heeft gespecialiseerd, weet uiteraard alles van het vastgoedrecht en de zakelijke belangen die daarbij kunnen spelen. De advocaten van Advocatenkantoren.nl hebben veel kennis en kunde op dit gebied en kunnen u daar dan ook in bijstaan. Het is uiteraard verstandig om bij het rijzen van een geschil een advocaat in te schakelen, maar ook daarvoor is het inschakelen van een advocaat van toegevoegde waarde. De advocaat kan contracten opstellen en juridische constructies opzetten om het vastgoed op een goede manier te beheren en te exploiteren.

Advocaat zakelijk vastgoedrecht nodig?

De vertoonde zakelijk vastgoedrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in zakelijk vastgoedrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de zakelijk vastgoedrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat zakelijk vastgoedrecht.

Advocaten en advocatenkantoren zakelijk vastgoedrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren zakelijk vastgoedrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde zakelijk vastgoedrecht advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN