18 zakelijk vastgoedrecht advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Koen Wanders Specialist
Koen Wanders
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Faya Amien
Faya Amien
Forsyte Advocaten
Admiraliteitskade 72, 3063 ED, Rotterdam
Profiel Contact 225,00 p/u
Roxy de Weijer Specialist
Roxy de Weijer
NIVOX Advocaten
Boerhaavelaan 40, 2713 HX, Zoetermeer
Profiel Contact 265,00 p/u
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist
Kurmi Peters
Kurmi Peters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 180,00 p/u

Zakelijk vastgoedrecht advocaten

GESPECIALISEERDE ZAKELIJK VASTGOEDRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde zakelijk vastgoedrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten zakelijk vastgoedrecht.

Advocaat zakelijk vastgoedrecht

Heeft u te maken met het zakelijk vastgoedrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde zakelijk vastgoedrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met zakelijk vastgoedrecht als expertise. Het vastgoedrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het zakelijk vastgoedrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van zakelijk vastgoedrecht.

Zakelijk vastgoedrecht

Het zakelijk vastgoedrecht behelst, zoals de naamgeving al enigszins doet vermoeden, het zakelijke deel van het vastgoedrecht. Het vastgoedrecht behelst eigenlijk alles wat ook maar zijdelings met vastgoed te maken heeft. Bij het begrip ‘zakelijk’ doelt men veelal op de zakelijke belangen die met het vastgoed gemoeid zijn.

Over wat voor gevallen gaat het zakelijk vastgoedrecht?

Het kan in het zakelijk vastgoedrecht bijvoorbeeld gaan over het ombouwen van een bedrijfspand naar een appartementencomplex. Behalve wijzigingen van bouwkundige aard, zoals het plaatsen van tussenmuren, aanbrengen van voordeuren, enzovoorts, zijn daar ook juridische veranderingen voor nodig. Zo moet het complex worden gesplitst in appartementsrechten. Een ander voorbeeld is het vestigen van zekerheidsrechten, zoals pand- en hypotheekrechten. Het kan ook gaan om de koop van bedrijfspanden en beleggingsobjecten.

Advocaat in het zakelijk vastgoedrecht

Een advocaat die zich in het zakelijk vastgoedrecht heeft gespecialiseerd, weet uiteraard alles van het vastgoedrecht en de zakelijke belangen die daarbij kunnen spelen. De advocaten van Advocatenkantoren.nl hebben veel kennis en kunde op dit gebied en kunnen u daar dan ook in bijstaan. Het is uiteraard verstandig om bij het rijzen van een geschil een advocaat in te schakelen, maar ook daarvoor is het inschakelen van een advocaat van toegevoegde waarde. De advocaat kan contracten opstellen en juridische constructies opzetten om het vastgoed op een goede manier te beheren en te exploiteren.

Advocaat zakelijk vastgoedrecht nodig?

De vertoonde zakelijk vastgoedrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het zakelijk vastgoedrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de zakelijk vastgoedrecht advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren zakelijk vastgoedrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren zakelijk vastgoedrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend zakelijk vastgoedrecht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN