•  
     

35 omgangsregeling advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Marijke Helmonds
Marijke Helmonds
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Mariska Dorresteijn Specialist
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Jacquemain Sondeijker Specialist
Jacquemain Sondeijker
Valkenburgh Advocaten
Wim Duisenbergplantsoen 31, 6221 SE, Maastricht

Omgangsregeling advocaten

GESPECIALISEERDE OMGANGSREGELING ADVOCATEN

Zoekt u een advocaat voor een omgangsregeling? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij alles wat komt kijken bij een omgangsregeling met de kinderen.

Advocaat omgangsregeling

Heeft u vragen over een omgangsregeling of heeft u een probleem met de contactregeling en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde omgangsregeling advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met omgangsregelingen als expertise. Een omgangsregeling tussen vader en moeder kan erg complex zijn, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in omgangsregelingen. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij problemen en het aanvragen en beoordelen van een omgangsregeling.

Omgangsregeling

Ouders hebben ook na echtscheiding het recht op omgang met hun kind. Het is immers hun kind en vaak willen zowel kind als ouder elkaar blijven zien. Het kind heeft dus ook een dergelijk omgangsrecht. In beginsel stellen de ouders zelf een regeling op waarin wordt aangegeven hoe de omgang tussen beide ouders en kind gaat. De advocaat van Advocatenkantoren.nl legt deze regeling vast en dient deze bij het verzoekschrift om echtscheiding in bij de rechtbank. Kunnen de ouders het niet eens worden over de omgangsregeling, dan is het aan de rechter om een omgangsregeling vast te stellen.

Wat staat er in de omgangsregeling?

In de omgangsregeling staat precies beschreven wie op welk moment de zorg voor het kind zal hebben. Er kan bovendien worden afgesproken op welke momenten het kind bij de ander zal zijn en hoe dit in zijn werk gaat. Wanneer beide ouders zich aan deze regeling houden is dat natuurlijk ideaal, maar helaas gaat dat niet altijd. Er kunnen problemen ontstaan bij de omgangsregeling, waarbij het goed is om deze voor te leggen aan een advocaat. Een dergelijk scenario kan immers voor veel frustratie en verdriet zorgen.

Gedwongen handhaving van de omgangsregeling

Ouders zijn verplicht om zich aan de omgangsregeling te houden. Gebeurt dat niet, dan kan een advocaat adviseren over hoe het beste verder gehandeld kan worden. Vaak zijn er meerdere opties mogelijk, waarbij de advocaat de beste optie kan adviseren.

Omgangsregeling advocaat nodig?

De vertoonde omgangsregeling specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten die u kunnen helpen bij alles wat komt kijken bij omgangsregelings in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw gegevens en/of uw rechtsvraag door naar de omgangsregeling advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Contactregeling advocaten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde omgangsregeling advocaat zijn beschikbaar voor allerlei soorten vragen en zaken met betrekking tot omgangsregelingen. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, ervaring, profiel en/of specialisatie. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend deskundige omgangsregeling advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN