25 omgangsregeling advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Mark Schmidt Specialist
Mark Schmidt
Advocatenkantoor Schmidt
Donker Curtiusstraat 97, 1051 MC, Amsterdam
Profiel Contact 150,00 p/u
Laura Cassese Specialist
Laura Cassese
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 175,00 p/u
Laura Fuijkschot
Laura Fuijkschot
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 200,00 p/u
Liedeke Floris Specialist
Liedeke Floris
Wij.Legal
Lekkerbeetjesstraat 6, 5211 AL, Den Bosch
Profiel Contact 195,00 p/u
Willem Brouwer Specialist
Willem Brouwer
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Ik ben meer dan 25 jaar op dit rechtsgebied werkzaam en heb dan ook zeer ruime ervaring."
Profiel Contact 195,00 p/u
Richard Vonk Specialist
Richard Vonk
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Annemarie Broers
Annemarie Broers
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 200,00 p/u
Martine van Schaijk
Martine van Schaijk
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en oplossingsgericht denken, daar sta ik voor!"
Profiel Contact 205,00 p/u
Rebecca de Vries Specialist
Rebecca de Vries
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Dynthe Cats
Dynthe Cats
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede

Omgangsregeling advocaten

GESPECIALISEERDE OMGANGSREGELING ADVOCATEN

Zoekt u een advocaat voor een omgangsregeling? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij alles wat komt kijken bij een omgangsregeling met de kinderen.

Advocaat omgangsregeling

Heeft u vragen over een omgangsregeling of heeft u een probleem met de contactregeling en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde omgangsregeling advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met omgangsregelingen als expertise. Een omgangsregeling tussen vader en moeder kan erg complex zijn, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in omgangsregelingen. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij problemen en het aanvragen en beoordelen van een omgangsregeling.

Omgangsregeling

Ouders hebben ook na echtscheiding het recht op omgang met hun kind. Het is immers hun kind en vaak willen zowel kind als ouder elkaar blijven zien. Het kind heeft dus ook een dergelijk omgangsrecht. In beginsel stellen de ouders zelf een regeling op waarin wordt aangegeven hoe de omgang tussen beide ouders en kind gaat. De advocaat van Advocatenkantoren.nl legt deze regeling vast en dient deze bij het verzoekschrift om echtscheiding in bij de rechtbank. Kunnen de ouders het niet eens worden over de omgangsregeling, dan is het aan de rechter om een omgangsregeling vast te stellen.

Wat staat er in de omgangsregeling?

In de omgangsregeling staat precies beschreven wie op welk moment de zorg voor het kind zal hebben. Er kan bovendien worden afgesproken op welke momenten het kind bij de ander zal zijn en hoe dit in zijn werk gaat. Wanneer beide ouders zich aan deze regeling houden is dat natuurlijk ideaal, maar helaas gaat dat niet altijd. Er kunnen problemen ontstaan bij de omgangsregeling, waarbij het goed is om deze voor te leggen aan een advocaat. Een dergelijk scenario kan immers voor veel frustratie en verdriet zorgen.

Gedwongen handhaving van de omgangsregeling

Ouders zijn verplicht om zich aan de omgangsregeling te houden. Gebeurt dat niet, dan kan een advocaat adviseren over hoe het beste verder gehandeld kan worden. Vaak zijn er meerdere opties mogelijk, waarbij de advocaat de beste optie kan adviseren.

Omgangsregeling advocaat nodig?

De vertoonde omgangsregeling specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in omgangsregelingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de omgangsregeling advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Contactregeling advocaten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde omgangsregeling advocaat zijn beschikbaar voor allerlei soorten vragen en zaken met betrekking tot omgangsregelingen. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, ervaring, profiel en/of specialisatie. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend omgangsregeling advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN