18 geweldsdelict advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Maurice Stassen Specialist
Maurice Stassen
Linssen cs Advocaten
Willem II Straat 29A, 5038 BA, Tilburg
Profiel Contact 200,00 p/u
Paul Logemann Specialist
Paul Logemann
Advocatenkantoor Logemann
Balthasar Bekkerwei 104, 8914 BE, Leeuwarden
Christian Visser Specialist
Christian Visser
Meijers Canatan Advocaten
Herengracht 478, 1017 CB, Amsterdam
Eric Steller Specialist
Eric Steller
Meijers Canatan Advocaten
Evert van de Beekstraat 1-104, 1118 CL, Schiphol
Sylvester Römer Specialist
Sylvester Römer
Meijers Canatan Advocaten
Herengracht 478, 1017 CB, Amsterdam
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Kaylee Meijer
Kaylee Meijer
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Tom Gijsberts
Tom Gijsberts
Meijers Canatan Advocaten
Herengracht 478, 1017 CB, Amsterdam
Paul van Jaarsveld Specialist
Paul van Jaarsveld
Meijers Canatan Advocaten
Hereplein 3, 9711 GA , Groningen
Katinka Bovens
Katinka Bovens
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 250,00 p/u

Geweldsdelict advocaten

GESPECIALISEERDE GEWELDSDELICT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in geweldsdelicten? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde geweldsdelicten advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat geweldsdelict

Wordt u verdacht of bent u slachtoffer van geweld en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met geweldsdelicten als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in geweldsdelicten. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van geweldsdelicten.

Wat zijn geweldsdelicten?

Het begrip ‘geweld’ is niet iets waar een verdachte wordt vervolgd. Er zal altijd een concreet misdrijf ten laste worden gelegd. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om huiselijk geweld, waaronder misdrijven vallen als mishandeling, bedreiging, (seksueel) misbruik, belaging, eerwraak, verwaarlozing, enzovoorts. Het kan dus om tal van uiteenlopende misdrijven gaan.

Straffen voor geweld

De straf die bij een geweldsmisdrijf opgelegd kan worden, hangt van tal van factoren af. Allereerst is natuurlijk relevant om welk misdrijf het precies gaat. Daarnaast is ook de ernst van de gedraging relevant. Wanneer iemand een ander een klap heeft gegeven, zal de straf veelal lager uitpakken dan wanneer het om een mishandeling met blijvend letsel gaat.

Behalve gevangenisstraf kunnen er bij een geweldsdelict nog tal van andere straffen worden opgelegd. Welke dat zijn, hangt wederom af van het misdrijf. Zo kan een geldboete worden opgelegd, maar kan men ook besluiten om een minderjarig kind uit huis te plaatsen of kan een schadevergoeding worden gevorderd.

Geweld advocaat

Wanneer u verdacht wordt van een geweldsmisdrijf of misschien zelf slachtoffer bent geworden van een geweldsmisdrijf, is het verstandig om een advocaat van bijvoorbeeld Advocatenkantoren.nl in te schakelen. Hij kan uw belangen optimaal behartigen en uw zaak verdedigen of een schadevergoeding proberen te halen bij de dader.

Advocaat geweld nodig?

De vertoonde geweldsdelict specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in geweldsdelicten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de geweldsdelict advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren geweldsdelicten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk geweld advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend geweldsdelict advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN