38 alimentatierecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Rebecca de Vries Specialist
Rebecca de Vries
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Dynthe Cats
Dynthe Cats
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Charlotte van Beukering-Michielsen Specialist
Charlotte van Beukering-Michielsen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Martine van Schaijk
Martine van Schaijk
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en oplossingsgericht denken, daar sta ik voor!"
Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 175,00 p/u
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Marijke Helmonds
Marijke Helmonds
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam

Alimentatierecht advocaten

GESPECIALISEERDE ALIMENTATIERECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat alimentatierecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten alimentatierecht.

Advocaat alimentatierecht

Heeft u te maken met het alimentatierecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde alimentatierecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met alimentatierecht als expertise. Het alimentatierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het alimentatierecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van alimentatierecht.

Wat is alimentatierecht?

Helaas blijft niet elk stel bij elkaar. Wanneer de partners uit elkaar gaan, kan het zijn dat er alimentatieplichten zijn. Die alimentatie dient om de ander te onderhouden. Daarmee wordt voorkomen dat wanneer de ene partner werkte en de andere partner thuis bleef voor de kinderen of om het huishouden te doen, de andere partner in een leeg gat terecht komt en zelf niet meer rond kan komen.

Rechten en plichten van alimentatie

Wanneer u alimentatie moet betalen, moet u dat uiteraard tijdig doen. Er zijn tal van verplichtingen aan het betalen van alimentatie. Tegelijk hebt u ook rechten wanneer u alimentatie betaalt. De lengte van de periode waarin alimentatie wordt betaald, hangt van diverse factoren af. Zo is relevant hoe lang het huwelijk heeft geduurd en of er kinderen zijn. Wanneer het huwelijk niet meer dan vijf jaar duurde, duurt de alimentatieplicht net zo lang als het huwelijk geduurd heeft. Duurde het huwelijk langer dan vijf jaar of zijn er kinderen aanwezig, dan duurt de alimentatieplicht twaalf jaar. Wanneer de ontvangende partner trouwt of samenwoont, eindigt de alimentatieplicht.

Geschillen bij alimentatie

Wanneer een stel uit elkaar is gegaan, is de relatie tussen de personen vaak al niet zo goed meer. Er kunnen dan ook gemakkelijk geschillen staan over het vaststellen bij alimentatie. Veelal zal de rechter bij het uitspreken van de echtscheiding direct de alimentatieverplichtingen vaststellen. Wanneer er geschillen ontstaan, verdient het de aanbeveling om een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen.

Advocaat alimentatierecht nodig?

De vertoonde alimentatierecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het alimentatierecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de alimentatierecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat alimentatierecht.

Advocaten en advocatenkantoren alimentatierecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren alimentatierecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde alimentatierecht advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN