WERKWIJZE

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Werkwijze van Advocatenkantoren.nl

Advocatenkantoren.nl is een online juridisch platform waar rechtzoekenden gematcht worden met gespecialiseerde advocaten. De juridische problemen van particulieren en ondernemers worden gematcht met de juridische diensten van de aangesloten advocaten. Als rechtzoekende is het belangrijk dat u de juiste juridische ondersteuning ontvangt op een transparante, servicegerichte en eerlijke manier. Advocatenkantoren.nl werkt uitsluitend met gespecialiseerde advocaten, waardoor Advocatenkantoren.nl voor zowel advocaten als rechtzoekenden hét ideale platform biedt om elkaar te vinden.

Werkwijze voor gebruikers

Zoek via de zoekbox een gespecialiseerde advocaat in het gewenste rechtsgebied en in de gewenste regio. Klik daarna op de advocaat naar uw keuze. Bekijk het profiel van de advocaat. Klik rechtsboven op verstuur een zaak of neem contact op via het contactformulier of de contactgegevens. Bij invullen van het formulier zal direct deze informatie naar de advocaat worden verzonden.

De advocaat heeft daarna de keuze om uw zaak te accepteren of te weigeren. Hiervan krijgt u een bericht per e-mail. Mocht de advocaat de zaak accepteren worden uw contactgegevens naar de advocaat in kwestie verzonden. Uw zaak wordt in behandeling genomen en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Mocht de advocaat de zaak weigeren dan kunt u de zaak toewijzen aan een andere advocaat naar keuze.

Werkwijze voor advocaten

Aanmelden als advocaat/advocatenkantoor

Meld u als advocatenkantoor of advocaat aan via advocatenkantoren.nl/aanmelden/. Bij het aanmelden van uw kantoor zal u een inloggegevens ontvangen. Log hiermee in en vul uw advocatenkantoor profiel volledig in, nadat u profiel compleet is ingevuld kunt u deze accorderen. Advocaten van uw kantoor die vertoond willen worden kunnen vervolgens via de toegestuurde inloggegevens hun persoonlijke profiel invullen. Advocatenkantoren.nl ontvangt vervolgens bericht dat uw profiel compleet is en zal u profiel na betaling op de gewenste rechtsgebieden en regio online zetten, zodat u vanaf dan vindbaar bent voor rechtzoekenden.

Vragen over de werkwijze van Advocatenkantoren.nl? Neem contact op via info@advocatenkantoren.nl.

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN