WERKWIJZE

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Werkwijze van Advocatenkantoren.nl

Advocatenkantoren.nl is een online juridisch platform waar rechtzoekenden gematcht worden met gespecialiseerde advocaten. De juridische problemen van particulieren en ondernemers worden gematcht met de juridische diensten van de aangesloten advocaten. Als rechtzoekende is het belangrijk dat u de juiste juridische ondersteuning ontvangt op een transparante, servicegerichte en eerlijke manier. Advocatenkantoren.nl werkt uitsluitend met advocaten die zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA), waardoor Advocatenkantoren.nl voor zowel advocaten als rechtzoekenden hét ideale platform biedt om elkaar te vinden.

Werkwijze voor gebruikers

Zoek via de zoekbox een (gespecialiseerde advocaat) in het gewenste rechtsgebied en in de gewenste regio. Klik daarna op de advocaat naar uw keuze. Bekijk het profiel van de advocaat. Klik rechtsboven op neem contact op. U krijgt vervolgens een contactformulier te zien waar u uw gegevens en zaakinhoudelijke gegevens kunt achterlaten. Bij invullen van het formulier zullen uw gegevens worden verstuurd naar Advocatenkantoren.nl. Onze medewerkers zullen vervolgens uw aanvraag beoordelen. Mocht blijken dat er aanvullende informatie is vereist of de aanvraag niet behandelt kan worden, zullen wij telefonisch of per e-mail contact met u opnemen.

Is er geen advocaat vindbaar in het gewenste rechtsgebied of regio? Dan kunt u via de helpdesk uw contactverzoek direct aan ons toesturen. Onze medewerkers zullen uw aanvraag beoordelen. In het geval wij geen geschikte advocaat hebben, stellen wij u hiervan op de hoogte en adviseren wij u over de te nemen stappen. Mochten wij wel een geschikte advocaat beschikbaar hebben of er meer informatie vereist is, zal er contact met u worden opgenomen.

Na de eerste beoordeling van Advocatenkantoren.nl zal uw contactverzoek worden toegestuurd naar de geselecteerde advocaat. De advocaat zal vervolgens contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken. Mocht de advocaat de zaak weigeren krijgt Advocatenkantoren.nl hiervan bericht en zullen wij uw zaak toewijzen aan een andere advocaat. Hiervan stellen wij u op de hoogte.

Werkwijze voor advocaten

Aanmelden als advocaat/advocatenkantoor

Meld u als advocatenkantoor of advocaat aan via advocatenkantoren.nl/aanmelden/. Na de aanmelding zal een van onze medewerkers contact met u opnemen om uw aanmelding te bespreken en u onze werkwijze waar nodig uit te leggen. Na akkoord met onze werkwijze zullen wij documentatie in orde maken welke ingevuld geretourneerd dient te worden. Zodoende kunnen wij de profielen van de deelnemende advocaten toevoegen aan Advocatenkantoren.nl, zodat u vanaf dan vindbaar bent voor rechtzoekenden.

Vragen over de werkwijze van Advocatenkantoren.nl? Neem contact op via info@advocatenkantoren.nl.

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN