9 schadevergoedingsrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Nejla Ugur Specialist
Hasnae el Marzguioui
Hasnae el Marzguioui
Elfi Letselschade Advocaat
Weena 717, 3013 AM, Rotterdam
Onur Emre
Onur Emre
Elfi Letselschade Advocaat
Weena 717, 3013 AM, Rotterdam
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Laura Cassese Specialist
Laura Cassese
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
Jules Verstraelen Specialist
Jules Verstraelen
Mr. J.E.A.H. Verstraelen
Brusselsestraat 32-34, 6211 PE, Maastricht
Profiel Contact 245,00 p/u
Ellen van Loosbroek Specialist
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Schadevergoedingsrecht advocaten

GESPECIALISEERDE SCHADEVERGOEDINGSRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat schadevergoedingsrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten schadevergoedingsrecht in uw regio.

Advocaat schadevergoedingsrecht

Heeft u te maken met het schadevergoedingsrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde schadevergoedingsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met schadevergoedingsrecht als expertise. Het schadevergoedingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Sommige van de getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van schadevergoedingsrecht.

Wat is het schadevergoedingsrecht?

Het schadevergoedingsrecht is een zeer complex rechtsgebied. In beginsel is het schadevergoedingsrecht zeer eenvoudig. Wanneer iemand schade ondervindt door de fout van een ander, moet die schade vergoed worden. In de praktijk zitten daar echter tal van haken en ogen aan vast. Want wat is precies schade? Wat voor schade moet precies vergoed worden? En wat is dan precies een fout? Is een ongelukje ook een fout? En stel dat een huisdier schade veroorzaakt, is de eigenaar van het dier daar dan voor aansprakelijk?

Deelgebieden binnen het schadevergoedingsrecht

Het schadevergoedingsrecht is zeer breed. Het omvat namelijk ook letselschaderecht. Wanneer u letsel hebt door de fout van een ander, hebt u recht op schadevergoeding. Maar hoeveel moet dat precies zijn? Hoeveel is een gebroken arm precies in geld waard? En wat als iemand komt te overlijden, welk bedrag moet daar tegenover staan? Het kan zeer complex worden, ook wanneer het gaat over schadevergoeding tussen ondernemingen. Stel dat onderhandelingen tussen bedrijven in een vergevorderd stadium waren en één van de partijen trekt zich plots terug. Moet dan een schadevergoeding betaald worden, of is dat deel van het onderhandelen?

Grote belangen binnen het schadevergoedingsrecht

Binnen het schadevergoedingsrecht kunnen de belangen groot zijn. U meent dat iemand een fout heeft gemaakt en wil de schade vergoed hebben. Of andersom: iemand meent dat u hem of haar onrecht heeft aangedaan en wil de schade op u verhalen. Het is van belang dat u een goede advocaat hebt die uw belangen goed kan behartigen. Op Advocatenkantoren.nl kunt u een advocaat vinden. De advocaat is in schadevergoedingszaken onmisbaar. Een vordering tot schadevergoeding moet immers op de juiste gronden worden gebaseerd en tal van processuele regels moeten goed worden nagestreefd om te voorkomen dat een klacht niet-ontvankelijk is en de schade niet vergoed kan worden.

Advocaat schadevergoedingsrecht nodig?

De vertoonde schadevergoedingsrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het schadevergoedingsrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de schadevergoedingsrecht advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren schadevergoedingsrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren schadevergoedingsrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend schadevergoedingsrecht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •