31 huurwet advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Guus Boogaard Specialist
Guus Boogaard
Meesters van Zaken Advocatuur
Prinsessenhof 14, 4141 EG, Leerdam
Profiel Contact 190,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 250,00 p/u
Koen Wanders Specialist
Koen Wanders
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Johan Honders
Johan Honders
Citylex!
Westblaak 92, 3012 KM, Rotterdam
Profiel Contact 210,00 p/u
Ronald Zwiers Specialist
Ronald Zwiers
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Profiel Contact 250,00 p/u
Maarten Blok
Maarten Blok
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Bert Jans
Bert Jans
Jans Company Law Firm
Leonard Springerlaan 19, 9727 KB, Groningen
Profiel Contact 190,00 p/u
Peter Jans
Peter Jans
Jans Company Law Firm
Leonard Springerlaan 19, 9727 KB, Groningen
Profiel Contact 190,00 p/u
Kwaku Afriyieh Specialist
Kwaku Afriyieh
Vaardige Advocaat BV
Kennemerplein 20, 2011 MJ , Haarlem
Profiel Contact 250,00 p/u

Huurwet advocaten

GESPECIALISEERDE HUURWET ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in huurwet zaken? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde huurwet advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat huurwet

Heeft u te maken met de huurwet en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat huurrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met de huurwet als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in de huurwet. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van de huurwet.

Huurwet

In de Huurwet staan alle rechten en plichten die rusten op de huurder en de verhuurder. Eigenlijk is de Huurwet geen aparte wet; de huurovereenkomst is namelijk geregeld in titel 4 van Boek 7 van het Burgerlijk Wetboek. Overigens is het goed te vermelden dat we bij huurovereenkomsten en de Huurwet al snel aan de huur van woningen denken, maar er zijn tal van andere huurovereenkomsten mogelijk. Denkt u bijvoorbeeld aan de huur van een auto of gereedschap. Meestal zal overigens de huur van woningen bedoeld worden.

Regelend recht en dwingend recht in de huurwet

In de regels omtrent huur staan zowel bepalingen van regelend recht als bepalingen van dwingend recht. De bepalingen van dwingend recht mogen door een verhuurder niet opzij worden gezet. Deze bepalingen gelden dus altijd, ook al staat in de huurovereenkomst iets anders en zelfs wanneer de huurder het met de afwijkingen eens is.

Verplichtingen van huurder en verhuurder

Tussen huurder en verhuurder gelden bepaalde wederzijdse verplichtingen. De huurder moet als een goed huurder met het gehuurde omgaan, moet de huurprijs tijdig voldoen, de ruimte in overeenstemming met de bestemming gebruiken, dringende werkzaamheden aan het gehuurde toestaan, enzovoorts. De verhuurder moet zich uiteraard ook aan tal van regels houden. Hij moet het gehuurde ter beschikking stellen aan de huurder, gebreken tijdig verhelpen, enzovoorts. Bij geschillen kunt u een advocaat van Advocatenkantoren.nl benaderen met uw probleem.

Huurwet advocaat nodig?

De vertoonde huurwet specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in de huurwet in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de huurwet advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren huurwet

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren met kennis over de huurwet zaken op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend huurwet advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN