•  
     

4 huurwet advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Huurwet advocaten

GESPECIALISEERDE HUURWET ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in huurwet zaken? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde huurwet advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat huurwet

Heeft u te maken met de huurwet en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met de huurwet als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in de huurwet. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van de huurwet.

Huurwet

In de Huurwet staan alle rechten en plichten die rusten op de huurder en de verhuurder. Eigenlijk is de Huurwet geen aparte wet; de huurovereenkomst is namelijk geregeld in titel 4 van Boek 7 van het Burgerlijk Wetboek. Overigens is het goed te vermelden dat we bij huurovereenkomsten en de Huurwet al snel aan de huur van woningen denken, maar er zijn tal van andere huurovereenkomsten mogelijk. Denkt u bijvoorbeeld aan de huur van een auto of gereedschap. Meestal zal overigens de huur van woningen bedoeld worden.

Regelend recht en dwingend recht in de huurwet

In de regels omtrent huur staan zowel bepalingen van regelend recht als bepalingen van dwingend recht. De bepalingen van dwingend recht mogen door een verhuurder niet opzij worden gezet. Deze bepalingen gelden dus altijd, ook al staat in de huurovereenkomst iets anders en zelfs wanneer de huurder het met de afwijkingen eens is.

Verplichtingen van huurder en verhuurder

Tussen huurder en verhuurder gelden bepaalde wederzijdse verplichtingen. De huurder moet als een goed huurder met het gehuurde omgaan, moet de huurprijs tijdig voldoen, de ruimte in overeenstemming met de bestemming gebruiken, dringende werkzaamheden aan het gehuurde toestaan, enzovoorts. De verhuurder moet zich uiteraard ook aan tal van regels houden. Hij moet het gehuurde ter beschikking stellen aan de huurder, gebreken tijdig verhelpen, enzovoorts. Bij geschillen kunt u een advocaat van Advocatenkantoren.nl benaderen met uw probleem.

Huurwet advocaat nodig?

De vertoonde huurwet specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in huurwet zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de huurwet advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren huurwet

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren met kennis over de huurwet zaken op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde huurwet advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN