•  
     

7 contract opzeggen advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Eef Ong
Eef Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Contract opzeggen advocaten

GESPECIALISEERDE CONTRACT OPZEGGEN ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten voor het opzeggen van een contract. Wilt u een contract opzeggen? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat contract opzeggen

Experts in het opzeggen van contracten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde advocaat om een contract op te zeggen? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het contractenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het contractenrecht in te schakelen. Juridische hulp nodig voor het opzeggen van een contract? Door te kiezen voor een ervaren contract opzeggen expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Contract opzeggen?

Wilt u een contract opzeggen? Dan hangt het van het contract af of en wanneer dat kan. Contracten tussen ondernemingen en consumenten kunnen veelal na een jaar maandelijks opgezegd worden. Neem bijvoorbeeld een abonnement van de sportschool; deze kunt u na een jaar of per maand opzeggen. De sportschool kan u dan niet verplichten om nog een jaar lid te blijven. Ook als u al voor een nieuw jaar hebt betaald, kunt u gewoon opzeggen. U hoort dan het teveel betaalde geld terug te krijgen.

Kan ik altijd tussentijds opzeggen?

Het is lang niet altijd mogelijk om op korte termijn op te zeggen. Bijvoorbeeld niet als u een onderneming drijft. De opzegtermijn van een maand geldt dan niet. Toch mag ook dan een opzegtermijn niet onredelijk lang zijn. Neem daarom altijd contact op met een advocaat die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden. Hij of zij kan je uitgebreid vertellen onder welke omstandigheden u kunt opzeggen.

Wat als er een boetebeding in mijn contract staat?

Er zijn contracten waarin een boetebeding te vinden is. De boete moet bijvoorbeeld betaald worden wanneer tussentijds wordt opgezegd. Soms ontkomt u er niet aan om zo’n boete te betalen. Maar als zo’n boete onevenredig hoog is en vooral de bedoeling heeft om degene die niet nakomt te bestraffen en niet zozeer om de schade te vergoeden, kan het zijn dat u de boete niet hoeft te betalen, of een geringer bedrag hoeft te betalen. Neem voor meer informatie hierover contact op met een advocaat.

Deskundige contract opzeggen advocaat nodig?

Als u denkt een advocaat nodig te hebben om een contract op te zeggen, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het opzeggen van contracten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het contractenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van contract specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige contract opzeggen advocaten.

Kom in contact met opzeggen van contract specialisten

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De gespecialiseerde contract opzeggen advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN