•  
     

10 bestuurdersaansprakelijkheid advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Bestuurdersaansprakelijkheid advocaten

GESPECIALISEERDE BESTUURDERSAANSPRAKELIJKHEID ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde bestuurdersaansprakelijkheid advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde bestuurdersaansprakelijkheid advocaten.

Advocaat bestuurdersaansprakelijkheid

Krijgt u te maken met bestuurdersaansprakelijkheid en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bestuurdersaansprakelijkheid advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bestuurdersaansprakelijkheid als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid.

Wat is bestuurdersaansprakelijkheid?

Met het begrip bestuurdersaansprakelijkheid wordt gedoeld op de aansprakelijkheid van bestuurders voor de bestuurde rechtspersoon. Veelal gaat het om onbehoorlijk bestuur waardoor de faillissement onvermijdelijk was, waardoor eventuele schade op de privévermogens van de bestuurders kan worden verhaald.

Wanneer ben ik als bestuurder aansprakelijk?

Het recht rondom bestuurdersaansprakelijkheid is lang niet altijd even transparant. Er zijn bovendien verschillende vormen van bestuurdersaansprakelijkheid: er is zowel een interne bestuurdersaansprakelijkheid (voor de onderlinge aansprakelijkheid tussen bestuurders) en een externe bestuurdersaansprakelijkheid (voor de aansprakelijkheid tussen bestuurder en een derde). Het is lastig om in algemene regels aan te geven wanneer u als bestuurder waarvoor aansprakelijk bent. Er zijn diverse wettelijke bepalingen die de bestuurdersaansprakelijkheid regelen, maar daarnaast is ook nog veel opgehelderd en nader ingekleurd in jurisprudentie.

Advies op maat door deskundige advocaat

Wanneer u vreest aansprakelijk gesteld te zullen worden op grond van de bestuurdersaansprakelijkheid, of misschien al aansprakelijk gesteld wordt, is het raadzaam om een advocaat van Advocatenkantoren.nl in de arm te nemen. Een succesvolle aansprakelijkstelling kan vergaande gevolgen hebben. Zo kan uw privévermogen en mogelijk ook het gemeenschapsvermogen van een eventuele partner uitgewonnen worden. Het moge duidelijk zijn dat dit geen gewenste uitkomst is voor de bestuurder en zijn of haar partner.

Advocaat bestuurdersaansprakelijkheid nodig?

De vertoonde bestuurdersaansprakelijkheid specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bestuurdersaansprakelijkheid in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat bestuurdersaansprakelijkheid.

Advocaten en advocatenkantoren bestuurdersaansprakelijkheid

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bestuurdersaansprakelijkheid op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bestuurdersaansprakelijkheid advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN