43 bestuurdersaansprakelijkheid advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Kurmi Peters
Kurmi Peters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 150,00 p/u
Antonio Robustella Specialist
Antonio Robustella
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Erik Duinkerke Specialist
Erik Duinkerke
De Kempenaer Advocaten
Groningensingel 1, 6835 EA, Arnhem
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u
Evert Hoekstra Specialist
Evert Hoekstra
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 400,00 p/u
Annelies Mulder Specialist
Annelies Mulder
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Isabelle Kwetters
Isabelle Kwetters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 175,00 p/u
Eline Lageweg
Eline Lageweg
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u
Kees van Dijk Specialist
Kees van Dijk
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Joanne van Eenennaam
Joanne van Eenennaam
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u

Bestuurdersaansprakelijkheid advocaten

GESPECIALISEERDE BESTUURDERSAANSPRAKELIJKHEID ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde bestuurdersaansprakelijkheid advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde bestuurdersaansprakelijkheid advocaten.

Advocaat bestuurdersaansprakelijkheid

Krijgt u te maken met bestuurdersaansprakelijkheid en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bestuurdersaansprakelijkheid advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bestuurdersaansprakelijkheid als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid.

Wat is bestuurdersaansprakelijkheid?

Met het begrip bestuurdersaansprakelijkheid wordt gedoeld op de aansprakelijkheid van bestuurders voor de bestuurde rechtspersoon. Veelal gaat het om onbehoorlijk bestuur waardoor de faillissement onvermijdelijk was, waardoor eventuele schade op de privévermogens van de bestuurders kan worden verhaald.

Wanneer ben ik als bestuurder aansprakelijk?

Het recht rondom bestuurdersaansprakelijkheid is lang niet altijd even transparant. Er zijn bovendien verschillende vormen van bestuurdersaansprakelijkheid: er is zowel een interne bestuurdersaansprakelijkheid (voor de onderlinge aansprakelijkheid tussen bestuurders) en een externe bestuurdersaansprakelijkheid (voor de aansprakelijkheid tussen bestuurder en een derde). Het is lastig om in algemene regels aan te geven wanneer u als bestuurder waarvoor aansprakelijk bent. Er zijn diverse wettelijke bepalingen die de bestuurdersaansprakelijkheid regelen, maar daarnaast is ook nog veel opgehelderd en nader ingekleurd in jurisprudentie.

Advies op maat door deskundige advocaat

Wanneer u vreest aansprakelijk gesteld te zullen worden op grond van de bestuurdersaansprakelijkheid, of misschien al aansprakelijk gesteld wordt, is het raadzaam om een advocaat van Advocatenkantoren.nl in de arm te nemen. Een succesvolle aansprakelijkstelling kan vergaande gevolgen hebben. Zo kan uw privévermogen en mogelijk ook het gemeenschapsvermogen van een eventuele partner uitgewonnen worden. Het moge duidelijk zijn dat dit geen gewenste uitkomst is voor de bestuurder en zijn of haar partner.

Advocaat bestuurdersaansprakelijkheid nodig?

De vertoonde bestuurdersaansprakelijkheid specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bestuurdersaansprakelijkheid in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de bestuurdersaansprakelijkheid advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren bestuurdersaansprakelijkheid

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bestuurdersaansprakelijkheid op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend bestuurdersaansprakelijkheid advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN