25 ouderschapsplan advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Fuijkschot
Laura Fuijkschot
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 200,00 p/u
Liedeke Floris Specialist
Liedeke Floris
Wij.Legal
Lekkerbeetjesstraat 6, 5211 AL, Den Bosch
Profiel Contact 195,00 p/u
Willem Brouwer Specialist
Willem Brouwer
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Ik ben meer dan 25 jaar op dit rechtsgebied werkzaam en heb dan ook zeer ruime ervaring."
Profiel Contact 195,00 p/u
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Profiel Contact 205,00 p/u
Richard Vonk Specialist
Richard Vonk
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Annemarie Broers
Annemarie Broers
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 200,00 p/u
Martine van Schaijk
Martine van Schaijk
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en oplossingsgericht denken, daar sta ik voor!"
Profiel Contact 205,00 p/u
Katinka Bovens
Katinka Bovens
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Rebecca de Vries Specialist
Rebecca de Vries
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Dynthe Cats
Dynthe Cats
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Rob den Hoed
Rob den Hoed
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 209,00 p/u
Charlotte van Beukering-Michielsen Specialist
Charlotte van Beukering-Michielsen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u

Ouderschapsplan advocaten

GESPECIALISEERDE OUDERSCHAPSPLAN ADVOCATEN

Zoekt u een ouderschapsplan advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij het controleren, wijzigen of opstellen van een ouderschapsplan.

Advocaat ouderschapsplan

Heeft u vragen over een ouderschapsplan en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ouderschapsplan advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het ouderschapsplan als expertise. Een ouderschapsplan kan erg complex zijn, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in ouderschapsplannen. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij het opstellen, controleren of wijzigen van een ouderschapsplan of bij het niet nakomen van het ouderschapsplan.

Ouderschapsplan

Wanneer ouders gezag over minderjarige kinderen uitoefenen en uit elkaar gaan, moeten beide ouders een ouderschapsplan opstellen. In dit plan worden de afspraken over de opvoeding en verzorging van de kinderen vastgelegd, zodat de kinderen zo min mogelijk de dupe zijn van de scheiding van de ouders. Dit is een wettelijke verplichting voor gehuwde en geregistreerde ouders, evenals voor samenwonende ouders met gezamenlijk gezag.

Wat staat er in een ouderschapsplan?

In het ouderschapsplan moeten bepaalde afspraken worden opgenomen. Bijvoorbeeld hoe de zorg en opvoeding verdeeld is of de omgang met de kinderen is verdeeld, hoe beide ouders elkaar informeren over belangrijke onderwerpen zoals de keuze voor een school en hoe de kosten van verzorging en opvoeding geregeld worden. Ook is het aan te raden om bepaalde uitgangspunten in de opvoeding vast te leggen om te voorkomen dat het kind bij de ene ouder veel meer of juist minder mag dan bij de ander; denk aan bedtijden, opvattingen over straffen en huiswerk. Ook kan een contactregeling met familie in het plan worden vermeld.

Onenigheid over het ouderschapsplan

Het ouderschapsplan is er primair voor de kinderen. Stel dan ook de kinderen voorop in de belangenafwegingen die u maakt. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan een ouderschapsplan opstellen waarbij alle belangen zo goed mogelijk gewaarborgd zijn.

Ouderschapsplan advocaat nodig?

Op deze pagina treft u een compleet overzicht van ouderschapsplan specialisten. Voor een goede match met een ouderschapsplan advocaat, kunt u een regio selecteren om zo uitsluitend advocaten te vinden die actief zijn binnen de gekozen regio. Via Advocatenkantoren.nl kunt u uw rechtszaak en/of rechtsvraag doorsturen naar de gekozen advocaat. Staan er geen advocaten vermeld op deze pagina of kunt u geen keuze maken tussen de advocaten? Vult u dan het helpdesk formulier in! Zodra uw aanvraag is ontvangen, zullen onze juridische medewerkers uw aanvraag beoordelen. Tijdens de beoordeling kan het zijn dat er aanvullende informatie is vereist. Verificatie van algemene en ontbrekende gegevens zal telefonisch plaatsvinden. Houdt u er dan ook rekening mee dat u gebeld kunt worden. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag of rechtsvraag te beoordelen en u verder te informeren over het proces van in contact komen met een ouderschapsplan advocaat.

Ouderschapsplan advocaten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend ouderschapsplan advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN