•  
     

12 ontslag bij ziekte advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Floranne van der Ham
Floranne van der Ham
Lexman Advocaten
Prins Willem-Alexanderlaan 150, 7311 SZ, Apeldoorn
Profiel Contact 180,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Wilma van Veldhuizen Specialist
Wilma van Veldhuizen
Fleuren Van Veldhuizen Advocaten
Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Cor de Lange Specialist
Cor de Lange
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht, Privacyrecht
  • "Arbeidsrecht omvat een complex van regelgeving en interpretaties, tijd voor een specialist!"
Roger Jansen
Roger Jansen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Leonie Dorrestein Specialist
Leonie Dorrestein
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "Uw belang begint bij een heldere analyse opgevolgd met een doortastende aanpak!"
Sanne Mulder-Schapendonk Specialist
Sanne Mulder-Schapendonk
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "Bij mij krijg je een reëel beeld van de kansen en van de kosten"
Profiel Contact 225,00 p/u

Ontslag bij ziekte advocaten

GESPECIALISEERDE ONTSLAG BIJ ZIEKTE ADVOCATEN

Heeft u als werkgever of werknemer te maken met een ontslag bij ziekte? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontslag bij ziekte als expertise. Bent u ontslagen door ziekte of wilt u een ontslagaanvraag doen voor iemand die ziek is? De advocaten van Advocatenkantoren.nl zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het ontslagrecht en hebben deskundige kennis over onder welke omstandigheden een werknemer ontslagen kan worden door de werkgever bij ziekte. 

Advocaat ontslag bij ziekte

Wat is ontslag bij ziekte?

Bij ziekte geldt in beginsel een opzegverbod. De arbeidsovereenkomst mag niet zomaar worden opgezegd wanneer de werknemer ziek is. Dit om te voorkomen dat werknemers worden ontslagen wanneer ze ziek zijn en dus in feite bang worden om zich ziek te melden; dat zou een zeer nadelig gevolg hebben voor de gezondheid van werknemers.

Ontslagverbod verlopen

Het ontslagverbod heeft een bepaalde geldigheid, namelijk twee jaar. In de eerste twee jaar dat de werknemer ziek is, mag hij dus niet ontslagen worden. Wanneer de twee jaar voorbij is kan de werkgever een ontslagvergunning aanvragen wegens langdurige arbeidsongeschiktheid. De ontslagspecialisten behandelen dan de ontslagaanvraag en de werknemer kan dan vrijwel altijd ontslagen worden.

Wat te doen bij ontslag na verlopen van het ontslagverbod?

Wanneer het ontslagverbod is verlopen, mag de werknemer door de werkgever ontslagen worden. De gedachte daar achter is dat de werkgever niet tot in den eeuwigheid de loonkosten voor de werknemer hoeft te betalen waar hij geen profijt meer van heeft. Dat is wel zo redelijk.

De werknemer is aangewezen op voorzieningen van de overheid of soms eigen voorzieningen. Om uit te zoeken welke voorzieningen en uitkeringen voor de werknemer van toepassing zijn en onder welke omstandigheden een werkgever de werknemer kan ontslaan, neemt u contact op met een ervaren advocaat die u kunt vinden op Advocatenkantoren.nl. De advocaat zal de omstandigheden toetsen aan de wet en eventueel bezwaar indienen tegen het ontslag. Uiteraard kan er ook een zaak gemaakt worden van het onterechte ontslag, maar dat zal niet altijd even kansrijk zijn. De advocaat kan u daar uiteraard uitgebreid en deskundig over voorlichten.

Ontslagen bij ziekte of wilt u iemand ontslaan die ziek is? Schakel een advocaat in!

Krijgt u te maken met een ontslag door ziekte en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ontslag bij ziekte advocaat? Het ontslagrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten zich hebben gespecialiseerd in ontslag bij ziekte en zowel werkgevers en werknemers bijstaan.

Advocaat ontslag bij ziekte nodig?

In principe is het onmogelijk om een zieke werknemer te ontslaan, dit is alleen mogelijk als het ontslagverbod van 2 jaar is verlopen. De ontslag bij ziekte advocaten van Advocatenkantoren.nl staan u juridisch bij en kunnen u helpen bij vragen tot aan het bijstaan van u in een rechtszaak. De vertoonde ontslag bij ziekte specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het ontslag bij ziekte in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ontslag bij ziekte. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een ontslag door ziekte en de eventuele nasleep hiervan. De advocaten zijn beschikbaar voor zowel werkgevers en werknemers.

Advocaten en advocatenkantoren ontslag bij ziekte

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ontslag bij ziekte op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ontslag bij ziekte advocaten.

Veel voorkomende werkzaamheden van een ontslag bij ziekte advocaat

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN