•  
     

29 onderhoudscontract advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jim Frielink
Jim Frielink
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam

Onderhoudscontract advocaten

GESPECIALISEERDE ONDERHOUDSCONTRACT ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde onderhoudscontract advocaten. Zoekt u naar een deskundige onderhoudscontract advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat onderhoudscontract

Experts in onderhoudscontracten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde onderhoudscontract advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het contractenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het contractenrecht in te schakelen. Wilt u een onderhoudscontract opstellen, beoordelen, wijzigen of heeft u een geschil met betrekking tot het contract? Door te kiezen voor een ervaren onderhoudscontract expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat is een onderhoudscontract?

Een onderhoudscontract is een contract waarin afspraken worden gemaakt over onderhoud en service van bepaalde apparaten. Een veel voorkomende situatie is een onderhoudscontract voor een cv ketel. Door een contract af te sluiten, weet de onderneming die de cv ketel gaat onderhouden, dat hij gedurende een langere tijd van werk is voorzien. In ruil daarvoor krijgt de consument wat korting op de normale onderhoudsprijs. Een onderhoudscontract kan echter over tal van soorten onderhoud gaan. Denk aan het onderhouden van software of van bedrijfsmachines.

Onderhoudscontract opstellen

Het opstellen van een onderhoudscontract vergt nogal wat denkwerk. Omdat het contract vaak een langere tijd behelst, is het aan te raden om goed vooruit te denken. Er moeten bijvoorbeeld clausules worden opgenomen over inflatie, over wat te doen als het betreffende apparaat verkocht wordt of verloren is geraakt, wat als het onderhoudsbedrijf failliet gaat, enzovoorts.

Ik wil van een onderhoudscontract af!

Het kan voorkomen dat u ooit een onderhoudscontract hebt afgesloten, maar daar niet meer blij mee bent. Kunt u er dan zomaar van af? Dat hangt af van de omstandigheden van het geval. Laat daarom altijd een advocaat van Advocatenkantoren.nl naar het onderhoudscontract kijken. Ook voor het opstellen van een contract kunt u bij een advocaat terecht.

Deskundige onderhoudscontract advocaat nodig?

Als u denkt een onderhoudscontract advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in onderhoudscontracten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het contractenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van onderhoudscontract specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige onderhoudscontract advocaten.

Kom in contact met een onderhoudscontracten specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De onderhoudscontract advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN