•  
     

39 verstoorde arbeidsrelatie advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Dennis Coppens Specialist
Dennis Coppens
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Elise Bink Specialist
Elise Bink
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Verstoorde arbeidsrelatie advocaten

GESPECIALISEERDE VERSTOORDE ARBEIDSRELATIE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat verstoorde arbeidsrelatie? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten verstoorde arbeidsrelatie in uw regio.

Advocaat verstoorde arbeidsrelatie

Heeft u te maken met het verstoorde arbeidsrelatie en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde verstoorde arbeidsrelatie advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met verstoorde arbeidsrelatie als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met de verstoorde arbeidsrelatie.

Wat is een verstoorde arbeidsrelatie

Een verstoorde relatie tussen werkgever en werknemer is één van de meest voorkomende redenen voor ontslag. Het is ook wel begrijpelijk dat de werkgever niet meer verder wil; het is van groot belang dat werkgever en werknemer een goede relatie hebben om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Maar soms is de werknemer niet de (enige) oorzaak van een verstoorde arbeidsrelatie, of meent de werknemer dat er helemaal geen verstoorde arbeidsrelatie is. En wat kunt u daar nu tegen doen? In ieder geval kunt u een advocaat inschakelen die is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. U vindt deze advocaten op Advocatenkantoren.nl.

Ontslag aanvechten bij kantonrechter in geval van verstoorde arbeidsrelatie

Wanneer de werkgever meent dat er sprake is van een verstoorde arbeidsrelatie, moet hij dat bewijzen. De ontslagprocedure verloopt via de kantonrechter, zodat de rechter uiteindelijk moet oordelen of er inderdaad sprake is van een verstoorde arbeidsrelatie. Het zal voor de werkgever lastig zijn om te bewijzen dat die arbeidsrelatie ook echt verstoord is. Dat is nog niet genoeg; de werkgever moet ook aantonen dat hij ten volste heeft geprobeerd om de problemen op te lossen. Dat kan hij doen door de werknemer elders in het bedrijf te plaatsen of een mediator in te schakelen.

Advocaat of mediator?

Soms kan het verstandig zijn om een mediator in te schakelen. Het is immers van belang dat de arbeidsrelatie soms weer hersteld wordt. Een advocaat kan u voorlichten over de opties en u advies geven omtrent de te zetten stappen.

Advocaat verstoorde arbeidsrelatie nodig?

De vertoonde verstoorde arbeidsrelatie specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het verstoorde arbeidsrelatie in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat verstoorde arbeidsrelatie.

Advocaten en advocatenkantoren verstoorde arbeidsrelatie

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren verstoorde arbeidsrelatie op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde verstoorde arbeidsrelatie advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN