•  
     

34 vermogensdelict advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Vermogensdelict advocaten

GESPECIALISEERDE VERMOGENSDELICT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in vermogensdelicten? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten vermogensdelict.

Advocaat vermogensdelict

Heeft u te maken met een vermogensdelict en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde vermogensdelict advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met vermogensdelict als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in vermogensdelicten. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een vermogensdelict.

Wat zijn vermogensdelicten?

Het begrip vermogensdelict wijst op alle strafbare feiten waar iemand financieel beter van wordt. Het kan om een tal van uiteenlopende zaken gaan, maar de meest voorkomende zijn diefstal en heling, oplichting en verduistering, valsheid in geschrifte en witwassen.

Diefstal en heling advocaat

De meeste zaken in het strafrecht gaan misschien wel over diefstal en heling. Het zijn veelal kleine zaken, maar deze kleine zaken kunnen toch een forse impact hebben. Het gaat bij diefstal om het wegnemen van een goed dat een ander toebehoort, zonder dat daar een rechtvaardiging voor is te geven. Bij heling gaat het om het doorverkopen van een gestolen goed.

Er kunnen complicaties in de zaak optreden wanneer het bijvoorbeeld gaat om diefstal met geweld, zoals een overval of ramkraak. De straffen zijn daarbij fors hoger dan een ‘eenvoudige’ diefstal, simpelweg omdat de gevolgen voor de betrokkenen en de maatschappij ook fors hoger zijn.

Oplichting en verduistering advocaat

Een ander soort zaken zijn de zaken waarin oplichting en verduistering centraal staat. Het gaat dan om het iets toe-eigenen zonder dat de wederpartij dit heeft gewild. De meeste mensen zullen wel ongeveer kunnen beschrijven of iets wel of geen oplichting is, maar het kan knap lastig worden als de zaken wat complexer van aard zijn.

Neem daarom altijd een specialistische advocaat in de arm. U weet dan zeker dat u zo goed mogelijk verdedigd wordt. U vindt deskundige advocaten op Advocatenkantoren.nl.

Advocaat vermogensdelict nodig?

De vertoonde vermogensdelict specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in vermogensdelicten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de vermogensdelict advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende vermogensdelict advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren vermogensdelict

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren vermogensdelict op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde vermogensdelict advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN