•  
     

8 bestuursverbod advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Bestuursverbod advocaten

GESPECIALISEERDE BESTUURSVERBOD ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde bestuursverbod advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde bestuursverbod advocaten.

Advocaat bestuursverbod

Krijgt u te maken met een bestuursverbod en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bestuursverbod advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bestuursverboden als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een bestuursverbod.

Wat is een bestuursverbod?

Sinds 1 juli 2016 kan de rechter een zogenaamd bestuursverbod opleggen. Dit betekent dat degene aan wie dat verbod is opgelegd, voor een door de rechter bepaalde periode geen bestuurder meer mag zijn. Het komt met aanvullende verboden; zo mag de betreffende persoon ook geen commissaris zijn, geen volmacht verkrijgen en geen rechtspersoon vertegenwoordigen.

Waarom is er een bestuursverbod?

Het bestuursverbod is bedoeld om zaken als faillissementsfraude en wanbeheer te voorkomen. Door bestuurders die zich hieraan hebben schuldig gemaakt een bestuursverbod op te leggen, hoopt men te voorkomen dat ze nog meer schade aanrichten. De Kamer van Koophandel houdt een register bij zodat iedereen kan zien welke bestuursverboden van kracht zijn. Ook dient dat zodat de notaris kan controleren of een natuurlijke persoon een bestuursverbod is opgelegd. Houdt een persoon zich niet aan het verbod, dan is zijn in strijd met de regels gedane actie ongeldig en kan een dwangsom opgelegd worden.

In beroep tegen een bestuursverbod

Wanneer u een bestuursverbod is opgelegd, kunt u daartegen mogelijk nog in beroep gaan. Hiermee maakt u kans het bestuursverbod te vernietigen door een hogere rechter. Uiteraard moeten er dan wel goede redenen zijn waarom het bestuursverbod niet aan u opgelegd zou moeten worden. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u uiteraard helpen met het beroep tegen het bestuursverbod.

Advocaat bestuursverbod nodig?

De vertoonde bestuursverbod specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bestuursverboden in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat bestuursverbod.

Advocaten en advocatenkantoren bestuursverbod

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bestuursverbod op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bestuursverbod advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN