16 bestuursverbod advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 255,00 p/u
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Profiel Contact 205,00 p/u
Nienke Kuipers
Nienke Kuipers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Corine Mascini Specialist
Corine Mascini
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 240,00 p/u
Isabelle Kwetters
Isabelle Kwetters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 150,00 p/u
Ernst Butterman Specialist
Ernst Butterman
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 255,00 p/u
Aart Jan Stokkers Specialist
Aart Jan Stokkers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Maarten Blok
Maarten Blok
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede

Bestuursverbod advocaten

GESPECIALISEERDE BESTUURSVERBOD ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde bestuursverbod advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde bestuursverbod advocaten.

Advocaat bestuursverbod

Krijgt u te maken met een bestuursverbod en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bestuursverbod advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bestuursverboden als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een bestuursverbod.

Wat is een bestuursverbod?

Sinds 1 juli 2016 kan de rechter een zogenaamd bestuursverbod opleggen. Dit betekent dat degene aan wie dat verbod is opgelegd, voor een door de rechter bepaalde periode geen bestuurder meer mag zijn. Het komt met aanvullende verboden; zo mag de betreffende persoon ook geen commissaris zijn, geen volmacht verkrijgen en geen rechtspersoon vertegenwoordigen.

Waarom is er een bestuursverbod?

Het bestuursverbod is bedoeld om zaken als faillissementsfraude en wanbeheer te voorkomen. Door bestuurders die zich hieraan hebben schuldig gemaakt een bestuursverbod op te leggen, hoopt men te voorkomen dat ze nog meer schade aanrichten. De Kamer van Koophandel houdt een register bij zodat iedereen kan zien welke bestuursverboden van kracht zijn. Ook dient dat zodat de notaris kan controleren of een natuurlijke persoon een bestuursverbod is opgelegd. Houdt een persoon zich niet aan het verbod, dan is zijn in strijd met de regels gedane actie ongeldig en kan een dwangsom opgelegd worden.

In beroep tegen een bestuursverbod

Wanneer u een bestuursverbod is opgelegd, kunt u daartegen mogelijk nog in beroep gaan. Hiermee maakt u kans het bestuursverbod te vernietigen door een hogere rechter. Uiteraard moeten er dan wel goede redenen zijn waarom het bestuursverbod niet aan u opgelegd zou moeten worden. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u uiteraard helpen met het beroep tegen het bestuursverbod.

Advocaat bestuursverbod nodig?

De vertoonde bestuursverbod specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bestuursverboden in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de bestuursverbod advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren bestuursverbod

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bestuursverbod op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend bestuursverbod advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN