44 ontslagbrief advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Guus Boogaard Specialist
Guus Boogaard
Meesters van Zaken Advocatuur
Prinsessenhof 14, 4141 EG, Leerdam
Profiel Contact 170,00 p/u
Hilde van Uffelen-van der Burg Specialist
Hilde van Uffelen-van der Burg
NIVOX Advocaten
Boerhaavelaan 40, 2713 HX, Zoetermeer
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "Deskundig, betrokken en praktisch."
Profiel Contact 250,00 p/u
Priscilla Jacometti
Priscilla Jacometti
CKH Advocaten
Herculesplein 241, 3584 AA, Utrecht
Profiel Contact 250,00 p/u
Ronald Zwiers Specialist
Ronald Zwiers
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Profiel Contact 250,00 p/u
Diederik Briedé Specialist
Diederik Briedé
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
Germaine van Wankum Specialist
Germaine van Wankum
CKH Advocaten
Herculesplein 241, 3584 AA, Utrecht
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "There is possibility in every difficulty."
Profiel Contact 250,00 p/u
Eva Stammers
Eva Stammers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Koen Wools Specialist
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Profiel Contact 205,00 p/u

Ontslagbrief advocaten

GESPECIALISEERDE ONTSLAGBRIEF ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ontslagbrief? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ontslagrecht in uw regio.

Advocaat ontslagbrief

Heeft u een ontslagbrief ontvangen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ontslagrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontslagbrieven als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u onder andere advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning als u ontslagbrief heeft ontvangen of iemand wilt ontslaan.

Wat is een ontslagbrief?

Wanneer u voornemens bent om ontslag te nemen, kunt u de werkgever een brief sturen. Die brief moet aan diverse eisen voldoen. We zullen die eisen hieronder bespreken.

De functie van een ontslagbrief

In een ontslagbrief laat de werknemer aan de werkgever weten dat hij zijn arbeidsovereenkomst wil ontbinden. Hij is uiteraard gebonden aan de opzegtermijn en kan dus niet van de een op de andere dag niet meer op komen dagen. Wel kan in overleg een kortere opzegtermijn (of zelfs helemaal geen opzegtermijn) worden afgesproken. Ook kan de werknemer soms nog zijn vakantiedagen inzetten. Ook kan in overleg met de werkgever voor een langere opzegtermijn worden gekozen.

Die eisen die aan een ontslagbrief gesteld worden

In de brief wordt allereerst vermeld het adres van het bedrijf waarmee je de arbeidsovereenkomst hebt. Ook dient uiteraard vermeld te worden dat men hierbij de arbeidsovereenkomst opzegt, per welke datum dat geschiedt, en de brief dient uiteraard met naam, plaats, datum en handtekening ondertekend te worden. Vergeet vooral de datum niet; daaruit blijkt dat de opzegtermijn in acht wordt genomen.

Uiteraard hebt u de mogelijkheid om meer informatie in de brief te vermelden. U kunt bijvoorbeeld kwijt dat u altijd met plezier bij het bedrijf gewerkt hebt maar het tijd is voor een nieuwe uitdaging, dat u het bedrijf het allerbeste werkt, enzovoorts. Om te voorkomen dat de inhoud van de brief later problemen kan geven of niet geldig blijkt te zijn, kunt u contact opnemen met een advocaat van Advocatenkantoren.nl.

Advocaat ontslagbrief nodig?

Op deze pagina treft u een compleet overzicht van ontslagbrief specialisten. Voor een goede match met een ontslagbrief advocaat, kunt u een regio selecteren om zo uitsluitend advocaten te vinden die actief zijn binnen de gekozen regio. Via Advocatenkantoren.nl kunt u uw rechtszaak en/of rechtsvraag doorsturen naar de gekozen advocaat. Staan er geen advocaten vermeld op deze pagina of kunt u geen keuze maken tussen de advocaten? Vult u dan het helpdesk formulier in! Zodra uw aanvraag is ontvangen, zullen onze juridische medewerkers uw aanvraag beoordelen. Tijdens de beoordeling kan het zijn dat er aanvullende informatie is vereist. Verificatie van algemene en ontbrekende gegevens zal telefonisch plaatsvinden. Houdt u er dan ook rekening mee dat u gebeld kunt worden. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag of rechtsvraag te beoordelen en u verder te informeren over het proces van in contact komen met een ontslagbrief advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren ontslagbrief

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend ontslagbrief advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN