•  
     

39 ontslagbrief advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Dennis Coppens Specialist
Dennis Coppens
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Elise Bink Specialist
Elise Bink
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Ontslagbrief advocaten

GESPECIALISEERDE ONTSLAGBRIEF ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ontslagbrief? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ontslagbrief in uw regio.

Advocaat ontslagbrief

Heeft u te maken met het ontslagbrief en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ontslagbrief advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontslagbrief als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met de ontslagbrief.

Wat is een ontslagbrief?

Wanneer u voornemens bent om ontslag te nemen, kunt u de werkgever een brief sturen. Die brief moet aan diverse eisen voldoen. We zullen die eisen hieronder bespreken.

De functie van een ontslagbrief

In een ontslagbrief laat de werknemer aan de werkgever weten dat hij zijn arbeidsovereenkomst wil ontbinden. Hij is uiteraard gebonden aan de opzegtermijn en kan dus niet van de een op de andere dag niet meer op komen dagen. Wel kan in overleg een kortere opzegtermijn (of zelfs helemaal geen opzegtermijn) worden afgesproken. Ook kan de werknemer soms nog zijn vakantiedagen inzetten. Ook kan in overleg met de werkgever voor een langere opzegtermijn worden gekozen.

Die eisen die aan een ontslagbrief gesteld worden

In de brief wordt allereerst vermeld het adres van het bedrijf waarmee je de arbeidsovereenkomst hebt. Ook dient uiteraard vermeld te worden dat men hierbij de arbeidsovereenkomst opzegt, per welke datum dat geschiedt, en de brief dient uiteraard met naam, plaats, datum en handtekening ondertekend te worden. Vergeet vooral de datum niet; daaruit blijkt dat de opzegtermijn in acht wordt genomen.

Uiteraard hebt u de mogelijkheid om meer informatie in de brief te vermelden. U kunt bijvoorbeeld kwijt dat u altijd met plezier bij het bedrijf gewerkt hebt maar het tijd is voor een nieuwe uitdaging, dat u het bedrijf het allerbeste werkt, enzovoorts. Om te voorkomen dat de inhoud van de brief later problemen kan geven of niet geldig blijkt te zijn, kunt u contact opnemen met een advocaat van Advocatenkantoren.nl.

Advocaat ontslagbrief nodig?

De vertoonde ontslagbrief specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het ontslagbrief in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ontslagbrief.

Advocaten en advocatenkantoren ontslagbrief

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ontslagbrief op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ontslagbrief advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN