25 sociaal recht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Oussama Saaliti
Oussama Saaliti
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 155,00 p/u
Winny van Engelenhoven Specialist
Winny van Engelenhoven
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 270,00 p/u
Marc Houben
Marc Houben
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 239,00 p/u
Monique Aarts
Monique Aarts
Aarts Advocatenkantoor
Oranjesingel 8, 6511 NT, Nijmegen
Profiel Contact 195,00 p/u
Henri Nijenhuis
Henri Nijenhuis
Nijenhuis & Lamers Advocaten
Voorstadslaan 254, 6542 TG, Nijmegen
Profiel Contact 250,00 p/u
Marjolijn Lamers
Marjolijn Lamers
Nijenhuis & Lamers Advocaten
Voorstadslaan 254, 6542 TG, Nijmegen
Profiel Contact 175,00 p/u
Maurice Stassen Specialist
Maurice Stassen
Linssen cs Advocaten
Willem II Straat 29A, 5038 BA, Tilburg
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Hatice Selçuk
Hatice Selçuk
Defensa Advocatuur
Seeligsingel 1, 4811 CN, Breda
Elise Bink Specialist
Elise Bink
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Sociaal recht advocaten

GESPECIALISEERDE SOCIAAL RECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat sociaal recht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten sociaal recht.

Advocaat sociaal recht

Heeft u te maken met het sociaal recht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde sociaal recht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met sociaal recht als expertise. Het sociaal recht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het sociaal recht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van sociaal recht.

Wat is sociaal recht?

Met het sociaal recht wordt de wet- en regelgeving bedoeld die ziet op de sociale zaken in Nederland. Dat klinkt heel breed, maar het rechtsgebied is ook werkelijk heel breed. Sinds het begin van de twintigste eeuw is er een compleet sociaal stelsel in Nederland opgebouwd. Dat betekent dat we in beginsel werknemers en werkgevers hebben, maar dat er een heel raamwerk aan regels is waar iedereen zich aan moet houden en er diverse vangnetten zijn voor als iemand niet aan het werk kan. Het sociaal recht ziet dan ook op arbeidsomstandigheden, het werk dat een werknemer uitvoert, het loon dat betaald moet worden, ontslag, collectieve arbeidsovereenkomsten, uitkeringen bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid, ondernemingsraden, en ga zo maar door. Dat samenspel van regels valt allemaal onder het sociaal recht.

Advocaat voor sociaal recht of arbeidsrecht?

Wellicht staat u voor de vraag of u een advocaat zoekt die in het arbeidsrecht is gespecialiseerd, of één die in sociaal recht is gespecialiseerd. Dat hangt uiteraard volledig af van de rechtsvraag die u hebt. Hebt u een vraag die wat boven het arbeidsrecht zweeft, bijvoorbeeld omdat het raakt aan uitkeringen of ondernemingsraden, dan is het wellicht wenselijk om een advocaat sociaal recht in te schakelen.

Overigens maakt het doorgaans niet veel uit. De meeste advocaten arbeidsrecht zijn daarnaast gespecialiseerd in sociaal recht en vice versa.

Procederen of praten in het sociaal recht?

Bij een geschil in het sociaal recht is er vaak een arbeidsverhouding tussen werkgever en werknemer. Soms is die verhouding al verziekt, maar het kan ook voorkomen dat u graag die verhouding goed wil houden. Bijvoorbeeld omdat u wel een geschil hebt, maar het verder prima naar u zin hebt op uw werk. Een advocaat sociaal recht houdt daar uiteraard rekening mee en kan adviseren en helpen om eerst met de werkgever of werknemer om de tafel te gaan zitten. Veelal is dat vruchtbaarder – en goedkoper! – dan direct een proces aan te spannen.

Advocaat sociaal recht nodig?

De vertoonde sociaal recht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het sociaal recht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de sociaal recht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat sociaal recht.

Advocaten en advocatenkantoren sociaal recht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren sociaal recht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde sociaal recht advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN