6 ict recht advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Roman van der Boom
Roman van der Boom
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u
Jos van der Wijst Specialist
Jos van der Wijst
BG.Legal
Brainport Industries Campus BIC 1, 5657 BX, Eindhoven
Profiel Contact 325,00 p/u
Jop Fellinger
Jop Fellinger
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Hub Dohmen
Hub Dohmen
BG.Legal
Lekkerbeetjesstraat 6, 5211 AL, 's-Hertogenbosch
Profiel Contact 417,00 p/u
Henk Dekker Specialist
Henk Dekker
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

ICT Recht advocaten

GESPECIALISEERDE ICT RECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ICT recht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ICT recht in uw regio.

Advocaat ICT recht

Heeft u te maken met het ICT recht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ICT recht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ICT recht als expertise. Het ICT recht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het ICT recht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van ICT recht.

Wat is ICT recht?

Wanneer we het over een rechtsgebied hebben wat enkele decennia terug nog niet bestond maar nu misschien wel een van de grootste rechtsgebieden aan het worden is, hebben we het natuurlijk over ICT recht. Met de komst van het internet is immers een heel scala aan nieuwe rechtsregels nodig. Niet alleen over ICT zelf, maar eigenlijk is vrijwel elk rechtsgebied veranderd met de opkomst van de digitalisering.

Europees recht is een bron van ICT recht

Veel ICT recht wat in ons land als geldend recht wordt beschouwd, is afkomstig uit Europa. Dat is prettig aangezien ICT met name een rechtsgebied is wat zich weinig aantrekt van landsgrenzen. Nederlanders zullen niet snel bij een bakker uit Colombia iets bestellen, maar een website uit Colombia is gewoon vanuit ons land te bezoeken.

De complexiteit van ICT recht

Dat geeft ook direct al de complexiteit van het rechtsgebied aan. Juist doordat we elke website, waar ter wereld ook ondergebracht, binnen een seconde kunnen laden, is er veel behoefte aan internationale regels.

Denk hierbij aan de bescherming van privacy, bescherming van het intellectueel eigendom, de Wet koop op afstand, en ga zo maar door. Heel veel rechtsregels hebben direct of indirect met ICT te maken en daarom is het belangrijk om daarbij op zoek te gaan naar een ICT recht advocaat. Die vindt u op Advocatenkantoren.nl.

Advocaat ICT Recht nodig?

De vertoonde ICT recht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het ICT recht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uw aanvraag zal vervolgens worden beoordeeld. Onze juridische medewerkers kunnen telefonisch contact met u opnemen om uw zaak te bespreken. Twijfelt u over welke advocaat u moet kiezen of staan er geen advocaten vermeld? Vul dan het helpdesk formulier in, zodat wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikte advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren ICT Recht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ICT recht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ICT recht advocaten.

Specialismen

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •