1 materiële schade advocaat
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Cassese Specialist
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Materiële schade advocaten

GESPECIALISEERDE MATERIËLE SCHADE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat materiële schade? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten materiële schade in uw regio.

Advocaat materiële schade

Heeft u te maken met het materiële schade en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde materiële schade advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met materiële schade als expertise. Het materiële schade is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van materiële schade.

Wat is materiële schade?

In Nederland zijn er twee vormen van schade: immateriële en materiële schade. Materiële schade is schade die direct in geld is uit te drukken. Hierbij kan gedacht worden aan schade aan materiële zaken, zoals een kapotte computer, een gebarsten ruit, een auto die total loss is, enzovoorts.

Schadeposten bij materiële schade

Bij materiële schade kan het ook gaan om bijvoorbeeld kosten die gemaakt zijn bij een psychiater of psycholoog om een traumatische stoornis te behandelen. Het gaat dus om concrete kosten, die lang niet altijd een concreet effect hebben.

Materiële schade na ongeval

Het is heel lastig om die materiële schade concreet vast te stellen, ook al lijkt dat misschien niet direct het geval. Dat speelt bijvoorbeeld al wanneer de auto total loss is verklaard. Voor de uit te keren dagwaarde kunt u namelijk in veel gevallen geen vervangende auto aanschaffen.

Het is daarom aan te raden om een ervaren advocaat op de zaak te zetten. Deze advocaat vindt u op Advocatenkantoren.nl. Uiteraard is dat ook geen garantie op een torenhoge vergoeding, maar u weet dan wel zeker dat het onderste uit de kan is gehaald. Zeker wanneer er sprake is van forse schadeposten, kan het zeer lonend zijn om een advocaat in te schakelen. Bovendien zal de aansprakelijke partij doorgaans de juridische kosten betalen.

Advocaat materiële schade nodig?

De vertoonde materiële schade specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in materiële schades in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de materiële schade advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren materiële schade

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren materiële schade op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend materiële schade advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •