10 burenrecht advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
Anastazia Pokrajac
Anastazia Pokrajac
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 195,00 p/u
Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Marc Houben
Marc Houben
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 275,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Burenrecht advocaten

GESPECIALISEERDE BURENRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat burenrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten burenrecht.

Advocaat burenrecht

Heeft u te maken met het burenrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde burenrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met burenrecht als expertise. Het burenrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het burenrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van burenrecht.

Wat is burenrecht?

Voor veel mensen is het kijken naar de Rijdende Rechter voornamelijk ontspanning. De geschillen die daarin aan bod komen, lijken vaak maar weinig voor te stellen en lang niet altijd is goed in te zien waarom het uiteindelijk is geëscaleerd. Toch voelt het voor de betrokken partijen vaak helemaal niet als ontspanning. Een kukelende haan lijkt misschien een onbenullig probleem, maar het kan ervoor zorgen dat een hele buurt ’s morgens in alle vroegte gewekt wordt en daarmee het woongenot bederven. Het burenrecht tracht gerechtigheid te brengen in situaties waar uw belangen met die van de buren kunnen botsen.

Elk burenprobleem moet opgelost worden

Belangrijk bij een burenprobleem is dat het zo snel en goed mogelijk opgelost wordt. Vaak is een gang naar de rechter hierbij pas het laatste redmiddel. Veelal is het zo dat men in het begin een goede relatie met de buren had, maar dat dit om wat voor reden dan ook is verslechterd en uiteindelijk in een burenruzie is uitgemond. Het is daarom goed om te proberen een oplossing te vinden die voor alle partijen bevredigend is. Een advocaat die is gespecialiseerd in het burenrecht zal vaak eerst proberen om zonder tussenkomst van de rechter een oplossing te zoeken. Bij de rechter wordt immers het uiteindelijke probleem wel opgelost, maar de onderlinge spanningen blijven veelal bestaan.

Overlast en hinder in het burenrecht

Er zijn tal van conflicten die met het burenrecht kunnen worden opgelost. Vaak gaat het om wat kleinere problemen, zoals de genoemde haan van de buren, een overhangende boom of een glurende buurman. Het kan echter ook om veel grotere problemen gaan. Een nabijgelegen fabriek kan voor veel overlast zorgen en een boerderij in de buurt kan het woongenot flink bederven. Ook daarvoor kunt u een advocaat vinden op Advocatenkantoren.nl.

Advocaat burenrecht nodig?

De vertoonde burenrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het burenrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de burenrecht advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren burenrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren burenrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend burenrecht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •