2 sportrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Christian Visser Specialist
Christian Visser
Meijers Canatan Advocaten
Herengracht 478, 1017 CB, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht, Sportrecht
  • "Specialist in in internationaal strafrecht en voetbal gerelateerde zaken"
Evert Hoekstra Specialist
Evert Hoekstra
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 400,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Sportrecht advocaten

GESPECIALISEERDE SPORTRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat sportrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten sportrecht.

Advocaat sportrecht

Heeft u te maken met het sportrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde sportrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met sportrecht als expertise. Het sportrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het sportrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van sportrecht.

Wat is sportrecht?

Het sportrecht omvat een aantal rechtsgebieden die bij sport en recreatie een rol kunnen spelen. Het sportrecht is daarmee eigenlijk een overkoepelend rechtsgebied; sommige deelgebieden eronder vallen niet in zijn geheel onder het sportrecht.

De diversiteit van het sportrecht

Het sportrecht is een zeer divers rechtsgebied. Het kan gaan om complexe zaken zoals de transfer van een speler naar een voetbalclub, maar ook over meer kleine zaken: hoe kan er tegen een beslissing van de KNVB worden geageerd?

Binnen het sportrecht kan ook het verenigingsrecht een rol spelen. Hoe worden de statuten opgesteld? Welke reglementen zijn van toepassing? Wat mag er allemaal in de huishoudelijke reglementen worden bepaald? Hoe wordt het bestuur gekozen? Ook het arbeidsrecht komt om de hoek kijken, evenals het aansprakelijkheidsrecht, contracten met sponsoren en spelers, auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten, en ga zo maar door.

Voor wie is het sportrecht?

Het sportrecht is relevant voor iedereen die in meer of mindere mate met het sportrecht te maken krijgt. Het kan dan uiteraard gaan om spelers, maar ook om coaches, sportverenigingen of sponsoren. Al deze groepen hebben elk hun eigen belangen die op een andere manier behartigd moeten worden. Vaak staat de relatie onder druk, waardoor het goed is om eerst onderling te zoeken naar een oplossing – iets waar een sportrecht advocaat van Advocatenkantoren.nl uiteraard ook goed bij kan helpen. Door de relatie goed te houden blijft de sfeer binnen de club goed en kan men ook na de afhandeling van het geschil nog samen door één deur.

Advocaat sportrecht nodig?

De vertoonde sportrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het sportrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uw aanvraag zal vervolgens worden beoordeeld. Onze juridische medewerkers kunnen telefonisch contact met u opnemen om uw zaak te bespreken. Twijfelt u over welke advocaat u moet kiezen of staan er geen advocaten vermeld? Vul dan het helpdesk formulier in, zodat wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikte advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren sportrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren sportrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde sportrecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •