OVER ONS

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Over ons

Het verhaal achter Advocatenkantoren.nl

Advocatenkantoren.nl is een onafhankelijk platform waar particulieren en ondernemers terecht kunnen voor juridische diensten indien ze juridische problemen ondervinden. De juridische problemen van particulieren en ondernemers worden gematcht met de juridische diensten van de aangesloten advocaten.

Als rechtzoekende is het belangrijk dat u de juiste juridische ondersteuning ontvangt op een transparante, servicegerichte en eerlijke manier. Advocatenkantoren.nl werkt alleen met specialisten in het recht en niet met juristen of advocaten die zich niet gespecialiseerd hebben in een bepaald rechtsgebied. U vindt dus uitsluitend gespecialiseerde advocaten die aangesloten zijn bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Waarom Advocatenkantoren.nl?

Enerzijds helpt Advocatenkantoren.nl particulieren en ondernemers bij het vinden van de juiste advocaat. Anderzijds zorgt Advocatenkantoren.nl voor meer potentiële cliënten voor advocaten.

Particulieren en ondernemers kunnen snel een keuze maken dankzij overzichtelijke profielen. Ook bestaat er de mogelijkheid een advocaat te kiezen op basis van ervaring, regio, specialiteit en prijs. Zo kunt u als rechtzoekende gericht zoeken naar een geschikte advocaat die aansluit bij uw rechtsvraag en/of zaak. U als particulier of ondernemer heeft altijd een gespecialiseerde advocaat tot uw beschikking, die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in het rechtsgebied waar uw rechtsvraag ligt.

Met Advocatenkantoren.nl hebben particulieren en ondernemers de mogelijkheid om direct online de juiste juridische dienst te vinden voor een specifiek juridisch probleem.

Advocaten ontvangen via Advocatenkantoren.nl gerelateerde bezoekers die op zoek naar een advocaat in het rechtsgebied van de advocaat uit dezelfde regio. Daarnaast kunnen rechtzoekende direct zaak informatie toesturen of contact op te nemen met de geselecteerde advocaat.

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN