31 huurrecht woonruimte advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Amy Thomas
Amy Thomas
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 200,00 p/u
Salima Ouald Chaib
Salima Ouald Chaib
Lima Advocatuur
Keurenplein 39, 1069 CD, Amsterdam
Profiel Contact 175,00 p/u
Marten van Buiten Specialist
Marten van Buiten
Spectrum Advocaten
Van Eedenstraat 7, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 240,00 p/u
Roxy de Weijer Specialist
Roxy de Weijer
NIVOX Advocaten
Boerhaavelaan 40, 2713 HX, Zoetermeer
Profiel Contact 265,00 p/u
Maan Hermans
Maan Hermans
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 185,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Guus Boogaard Specialist
Guus Boogaard
Meesters van Zaken Advocatuur
Prinsessenhof 14, 4141 EG, Leerdam
Profiel Contact 190,00 p/u
Koen Wools Specialist
Wim Schröder
Wim Schröder
VANDIJK Advocaten
Jacques Dutilhweg 471c, 3065 GL, Rotterdam
Profiel Contact 205,00 p/u
Ronald Zwiers Specialist
Ronald Zwiers
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Profiel Contact 250,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 250,00 p/u

Huurrecht woonruimte advocaten

GESPECIALISEERDE HUURRECHT WOONRUIMTE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat huurrecht voor een woonruimte? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde huurrecht woonruimte advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat huurrecht woonruimte

Heeft u te maken met huurrecht voor een woonruimte en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met huurrecht woonruimte als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde huurrecht advocaten zijn gespecialiseerd in huurrecht voor woonruimtes. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van huurrecht voor woonruimtes.

Huurrecht woonruimte

Het huurrecht is in twee deelgebieden op te splitsen. Er is het gedeelte voor bedrijfsruimten en het gedeelte voor woonruimten. Een deel van het huurrecht is voor beide deelgebieden relevant; de basis, het betalen van huursommen en het terugkrijgen van het genot van de ruimte, is uiteraard hetzelfde, maar de rechten kunnen anders zijn.

De rechten van een huurder

Een huurder is in Nederland sterk beschermd. Dat houdt in dat een huurder niet zomaar uit het huis gezet kan worden en dat de verhuurder beperkt is in wat hij tegen de huurder kan doen. Dat is voordelig voor de huurder, maar kan voor de verhuurder voor grote problemen zorgen. Want wat als iemand overduidelijk niet netjes met de woonruimte omgaat? Wat als iemand de huur telkens veel te laat betaalt? Een advocaat van Advocatenkantoren.nl is bekend met deze problematiek en helpt u graag met de behartiging van uw zaak.

Voor huurder en verhuurder

Uiteraard kan een huurder ook met problemen te maken krijgen. Een verhuurder wil misschien bepaalde reparaties niet uitvoeren, de woning is nauwelijks geïsoleerd en de verhuurder heeft de woning nodig voor eigen gebruik. Wat zijn in dat geval uw rechten? De advocaten die bij ons platform zijn aangesloten denken graag met u mee en helpen u aan een oplossing.

Advocaat voor huurrecht woonruimte nodig?

De vertoonde huurrecht woonruimte specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in huurrecht woonruimtes in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de huurrecht woonruimte advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Huurrecht woonruimte advocaten en advocatenkantoren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk de huurrecht woonruimte advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend huurrecht woonruimte advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN