•  
     

4 huurrecht woonruimte advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Huurrecht woonruimte advocaten

GESPECIALISEERDE HUURRECHT WOONRUIMTE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat huurrecht voor een woonruimte? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde huurrecht woonruimte advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat huurrecht woonruimte

Heeft u te maken met huurrecht voor een woonruimte en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met huurrecht woonruimte als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in huurrecht voor woonruimtes. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van huurrecht voor woonruimtes.

Huurrecht woonruimte

Het huurrecht is in twee deelgebieden op te splitsen. Er is het gedeelte voor bedrijfsruimten en het gedeelte voor woonruimten. Een deel van het huurrecht is voor beide deelgebieden relevant; de basis, het betalen van huursommen en het terugkrijgen van het genot van de ruimte, is uiteraard hetzelfde, maar de rechten kunnen anders zijn.

De rechten van een huurder

Een huurder is in Nederland sterk beschermd. Dat houdt in dat een huurder niet zomaar uit het huis gezet kan worden en dat de verhuurder beperkt is in wat hij tegen de huurder kan doen. Dat is voordelig voor de huurder, maar kan voor de verhuurder voor grote problemen zorgen. Want wat als iemand overduidelijk niet netjes met de woonruimte omgaat? Wat als iemand de huur telkens veel te laat betaalt? Een advocaat van Advocatenkantoren.nl is bekend met deze problematiek en helpt u graag met de behartiging van uw zaak.

Voor huurder en verhuurder

Uiteraard kan een huurder ook met problemen te maken krijgen. Een verhuurder wil misschien bepaalde reparaties niet uitvoeren, de woning is nauwelijks geïsoleerd en de verhuurder heeft de woning nodig voor eigen gebruik. Wat zijn in dat geval uw rechten? De advocaten die bij ons platform zijn aangesloten denken graag met u mee en helpen u aan een oplossing.

Advocaat voor huurrecht woonruimte nodig?

De vertoonde huurrecht woonruimte specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in de huurrecht voor woonruimtes in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de huurrecht woonruimte advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat gespecialiseerd in huurrecht voor woonruimtes.

Huurrecht woonruimte advocaten en advocatenkantoren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk de huurrecht woonruimte advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde huurrecht woonruimte advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN