10 insolventierecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Insolventierecht advocaten

GESPECIALISEERDE INSOLVENTIERECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat insolventierecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten insolventierecht in uw regio.

Advocaat insolventierecht

Heeft u te maken met het insolventierecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde insolventierecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met insolventierecht als expertise. Het insolventierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging Insolventie Advocaten (INSOLAD). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van insolventierecht.

Wat is insolventierecht?

Het insolventierecht komt aan bod wanneer een natuurlijk persoon of rechtspersoon insolvent blijkt te zijn. Dat betekent dat iemand zijn schulden niet meer kan voldoen. Er kan dan faillissement worden aangevraagd, maar vaak zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan loonbeslag, aan curatele, de schuldsanering, en ga zo maar door.

Insolventierecht dringt diep door in persoonlijke levens

Het moge duidelijk zijn dat niemand graag in de schulden zit. Niemand gaat graag failliet. Toch kan een faillissement ook positieve gevolgen met zich mee brengen. Wanneer u de periode bij de schuldsanering hebt doorstaan, kunt u weer met een schone lei beginnen. Welke opties u het beste kunt bewandelen, hangt dus fors af van de specifieke omstandigheden en uiteraard van uw wensen omtrent de situatie. Zit u diep in de schulden of hebt u het vermoeden dat iemand die u iets schuldig is zijn schulden niet meer kan betalen? Schakel dan een insolventierechtadvocaat in. Op Advocatenkantoren.nl vindt u advocaten die op het gebied van insolventierecht deskundig zijn.

Bestuurdersaansprakelijkheid bij insolventie

Wanneer een onderneming failliet is verklaard, kan het gebeuren dat een bestuurder aansprakelijk blijkt te zijn voor het faillissement. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer een bestuurder apert onjuiste beslissingen heeft genomen, die een doorsnee ondernemer nooit genomen zou hebben. Ook wordt uitgezocht of er geen paulianeuze transacties zijn voltrokken; dat zijn transacties waarmee de boedel is benadeeld. Om aansprakelijkheid zoveel als mogelijk uit te sluiten, is de deskundigheid van de advocaat van groot belang.

Advocaat insolventierecht nodig?

De vertoonde insolventierecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het insolventierecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de insolventierecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat insolventierecht.

Advocaten en advocatenkantoren insolventierecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren insolventierecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde insolventierecht advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •