23 insolventierecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Aart Jan Stokkers Specialist
Aart Jan Stokkers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Ernst Butterman Specialist
Ernst Butterman
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u
Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Luuk Driegen
Luuk Driegen
DM Advocatuur
Vijverhof 26a, 3734 DB, Den Dolder
Profiel Contact 195,00 p/u
Amy Chantrel
Amy Chantrel
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 210,00 p/u
Annelies Mulder Specialist
Annelies Mulder
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Artjan de Putter Specialist
Artjan de Putter
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Maarten Blok
Maarten Blok
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Profiel Contact 205,00 p/u
Corine Mascini Specialist
Corine Mascini
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u

Insolventierecht advocaten

GESPECIALISEERDE INSOLVENTIERECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat insolventierecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten insolventierecht in uw regio.

Advocaat insolventierecht

Heeft u te maken met het insolventierecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde insolventierecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met insolventierecht als expertise. Het insolventierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging Insolventie Advocaten (INSOLAD). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van insolventierecht.

Wat is insolventierecht?

Het insolventierecht komt aan bod wanneer een natuurlijk persoon of rechtspersoon insolvent blijkt te zijn. Dat betekent dat iemand zijn schulden niet meer kan voldoen. Er kan dan faillissement worden aangevraagd, maar vaak zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan loonbeslag, aan curatele, de schuldsanering, en ga zo maar door.

Insolventierecht dringt diep door in persoonlijke levens

Het moge duidelijk zijn dat niemand graag in de schulden zit. Niemand gaat graag failliet. Toch kan een faillissement ook positieve gevolgen met zich mee brengen. Wanneer u de periode bij de schuldsanering hebt doorstaan, kunt u weer met een schone lei beginnen. Welke opties u het beste kunt bewandelen, hangt dus fors af van de specifieke omstandigheden en uiteraard van uw wensen omtrent de situatie. Zit u diep in de schulden of hebt u het vermoeden dat iemand die u iets schuldig is zijn schulden niet meer kan betalen? Schakel dan een insolventierechtadvocaat in. Op Advocatenkantoren.nl vindt u advocaten die op het gebied van insolventierecht deskundig zijn.

Bestuurdersaansprakelijkheid bij insolventie

Wanneer een onderneming failliet is verklaard, kan het gebeuren dat een bestuurder aansprakelijk blijkt te zijn voor het faillissement. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer een bestuurder apert onjuiste beslissingen heeft genomen, die een doorsnee ondernemer nooit genomen zou hebben. Ook wordt uitgezocht of er geen paulianeuze transacties zijn voltrokken; dat zijn transacties waarmee de boedel is benadeeld. Om aansprakelijkheid zoveel als mogelijk uit te sluiten, is de deskundigheid van de advocaat van groot belang.

Advocaat insolventierecht nodig?

De vertoonde insolventierecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het insolventierecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de insolventierecht advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren insolventierecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren insolventierecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend insolventierecht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN