VEELGESTELDE VRAGEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen door gebruikers

Moet ik mij als rechtzoekende registeren of inschrijven bij Advocatenkantoren.nl?

Nee, als rechtzoekende hoeft u niet te registeren of in te loggen.

Op basis waarvan selecteert Advocatenkantoren.nl de advocaten?

Op advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend gespecialiseerde advocaten die aangesloten zijn bij een specialisatievereniging.

Ik heb zoektermen ingevuld, maar ik kom niet uit bij een geschikte advocaat. Wat nu?

Ons bestand bestaat uit een groot aantal advocaten die op allerlei rechtsgebieden werkzaam zijn in alle delen van Nederland. Mochten wij u op basis van ons bestand toch geen geschikte expert kunnen presenteren, neem dan contact met ons op per e-mail: info@advocatenkantoren.nl. Geef in uw e-mail kort aan voor zaak het betreft en wat uw wensen zijn voor een expert (advocaat, jurist, locatie, geslacht, werkstijl, etc.). Laat in de e-mail ook uw contactgegevens achter, bij voorkeur uw telefoonnummer. Wij nemen dan contact met u op en helpen u snel met het vinden van een advocaat.

Ik heb een zaak gestuurd aan een advocaat. Binnen hoeveel tijd kan ik een antwoord verwachten?

De advocaat aan wie u een zaak hebt gestuurd, moet binnen 2 werkdagen laten weten of hij/zij de zaak accepteert.

Ik heb een vraag gesteld aan een advocaat, maar ik krijg geen antwoord. Wat kan ik doen?

Wij vinden het uiteraard vervelend voor u als je vraag niet wordt beantwoord. Het kan zijn dat u nog enige tijd moet wachten totdat u antwoord krijgt.

Wat kost het mij als ik een expert vind via Advocatenkantoren.nl?

Het vinden van een advocaat of kantoor via Advocatenkantoren.nl is geheel kosteloos. U betaalt de advocaat slechts voor de diensten die hij of zij levert in het kader van uw zaak.

Kan je met een zaak die door een rechtsbijstandsverzekering wordt gedekt ook via Advocatenkantoren.nl een advocaat vinden?

Advocatenkantoren.nl wil graag iedereen de kans geven een geschikte advocaat te vinden. Sommige rechtsbijstandsverzekeringen zullen willen dat u een door hen aangedragen advocaat in de arm neemt. U bent echter niet verplicht hiervan gebruik te maken: als u op dat moment een advocaat wil kiezen die niet werkzaam is voor de rechtsbijstandverzekeraar, dan moet de verzekeraar dit toestaan.

De meest gestelde vragen door advocaten

Hoe kan ik mij aanmelden als advocaat of kantoor?

Rechts onderaan de website staat ‘Kantoor aanmelden’. Als u daarop klikt, komt u automatisch bij het aanmeldformulier. Voer de bedrijfsgegevens, het aantal advocaten, de namen en de e-mailadressen van de advocaten in.

Wat kost het lidmaatschap bij Advocatenkantoren.nl mij?

Advocatenkantoren.nl heeft een aantal pakketten. Zie prijzen & betalen.

Wat houdt het kantoorpakket in?

Indien meer dan 5 advocaten bij een kantoor zijn aangesloten. Kunt u korting krijgen op het kantoorpakket. Neem per e-mail contact met ons op.

Waar log ik in?

Rechts onderaan in het scherm staat ‘partner inlog’. Als je daarop klikt, kom je automatisch bij het inlogscherm. Vul uw e-mailadres en wachtwoord in en dan bent u ingelogd.

Hoe wijzig ik mijn profiel?

U kunt uw profiel eenvoudig bewerken. Kijk hiervoor op Wijzigen & annuleren.

Hoe word ik op de hoogte gesteld van een door een potentiële cliënt verstuurde zaak via de website van Advocatenkantoren.nl?

Als een potentiële cliënt een zaak heeft verstuurd, dan ontvangt u daarvan een e-mail van Advocatenkantoren.nl. Zodra u de zaak accepteert volgen de contactgegevens van de betreffende cliënt. Het overige contact met de potentiële cliënt gaat tussen jullie onderling.

Een cliënt heeft een zaak aan mij verstuurd via de website, maar ik blijk toch niet te kunnen. Wat kan ik doen?

Wij adviseren u om in dat geval rechtstreeks contact op te nemen met de cliënt.

Hoe kan ik Advocatenkantoren.nl betalen?

Wij hebben diverse abonnementenmodellen. Als u heeft gekozen voor één van onze abonnementenmodellen, dan factureren wij het jaarlijkse abonnementsgeld in één keer vooraf.

Hoe kan ik mijn abonnement beëindigen?

U kunt uw abonnement beëindigen via de partner inlog. Kijk hiervoor op Wijzigen & annuleren.

Hoe kan ik mijn vindbaarheid online vergroten?

Ons team is zeer ervaren in het vergroten van je online vindbaarheid, zowel via Advocatenkantoren.nl als via externe online media. Wilt u daar meer over te weten komen, neem dan contact met ons op per e-mail: info@advocatenkantoren.nl en dan kijken wij graag mee hoe wij u verder kunnen helpen.

Handel ik in strijd met de Gedragsregels Advocatuur als ik een zaak aanneem van een cliënt die mij via Advocatenkantoren.nl heeft gevonden?

Nee. De keuze voor een advocaat wordt gemaakt door de cliënt zelf. Wij presenteren hem of haar slechts de mogelijk geschikte advocaten. U handelt dan ook niet in strijd met de Gedragsregels Advocatuur als u een zaak via ons in behandeling neemt.

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN