49 ontslag bij reorganisatie advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Winny van Engelenhoven Specialist
Winny van Engelenhoven
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 270,00 p/u
Tjeerd van Veen
Tjeerd van Veen
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Aart Jan Stokkers Specialist
Aart Jan Stokkers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Antonio Robustella Specialist
Antonio Robustella
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 297,00 p/u
Marc Houben
Marc Houben
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 239,00 p/u
Felix Drykoningen
Felix Drykoningen
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 185,00 p/u
Koen Wools Specialist
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u

Ontslag bij reorganisatie advocaten

GESPECIALISEERDE ONTSLAG BIJ REORGANISATIE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ontslag bij reorganisatie? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ontslag bij reorganisatie in uw regio.

Advocaat ontslag bij reorganisatie

Heeft u te maken met het ontslag bij reorganisatie en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ontslag bij reorganisatie advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontslag bij reorganisatie als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met het ontslag bij reorganisatie.

Ontslag bij reorganisatie

Helaas kan het gebeuren dat een onderneming een reorganisatie aankondigt, en uw baan daarbij op de tocht komt te staan. Dat is erg vervelend, niemand wil immers zomaar zijn baan kwijtraken. Er bestaan veel misverstanden rondom het ontslag bij reorganisatie, waardoor het verstandig is om een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen om te zorgen dat u van een juist advies wordt voorzien.

Strakke regels voor ontslag bij reorganisatie

Een werkgever mag niet zomaar besluiten dat hij iemand ontslaat wegens een reorganisatie. Het hele proces is aan tal van voorwaarden en regels gebonden, om te voorkomen dat misbruik wordt gemaakt. De werkgever moet zich namelijk houden aan het afspiegelingsbeginsel. Dat houdt in dat de groep werknemers die ontslagen wordt, een afspiegeling is van het werknemersbestand. De werkgever mag dus niet alleen maar ouderen, jongeren, vrouwen of de minst goed functionerende werknemers ontslaan.

Twijfel over een geldig ontslag bij reorganisatie

Mocht u twijfelen over de geldigheid van het ontslag dat de werkgever u heeft aangezegd, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met een arbeidsrechtadvocaat. Vaak is het ontslag helemaal niet zo geldig als u of de werkgever denkt. Het is belangrijk snel stappen te ondernemen omdat de werknemer bijvoorbeeld beschikbaar moet blijven voor werk. Handel dus snel en schakel zo spoedig mogelijk een advocaat in.

Advocaat ontslag bij reorganisatie nodig?

De vertoonde ontslag bij reorganisatie specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het ontslag bij reorganisatie in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ontslag bij reorganisatie.

Advocaten en advocatenkantoren ontslag bij reorganisatie

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ontslag bij reorganisatie op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ontslag bij reorganisatie advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN