•  
     

20 medezeggenschapsrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Medezeggenschapsrecht advocaten

GESPECIALISEERDE MEDEZEGGENSCHAPSRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat medezeggenschapsrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten medezeggenschapsrecht.

Advocaat medezeggenschapsrecht

Heeft u te maken met het medezeggenschapsrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde medezeggenschapsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met medezeggenschapsrecht als expertise. Het medezeggenschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het medezeggenschapsrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van medezeggenschapsrecht.

Wat is medezeggenschapsrecht?

Wanneer binnen een onderneming 50 of meer werknemers in dienst zijn, is het verplicht om een ondernemingsraad in te stellen. Daarmee hebben de werknemers medezeggenschapsrecht over de onderneming. Ze hebben daarmee een adviesrecht bij belangrijke besluiten, bijvoorbeeld in geval van een fusie of reorganisatie. Ook heeft de ondernemingsraad het recht om met bepaalde besluiten in te stemmen. Een besluit kan dan niet doorgaan zonder de instemming van de ondernemingsraad. Het gaat dan om besluiten over het sociale beleid van de organisatie. Denk dan aan de werktijden, opleidingen en vakantieregelingen.

Werkgever en werknemer binnen het medezeggenschapsrecht

Binnen het medezeggenschapsrecht staan twee belangen vaak lijnrecht tegenover elkaar. De werkgever wil een doel bereiken en de werknemer kan zich daar niet altijd in vinden. Het is van groot belang om de relatie tussen werkgever en werknemer zo goed mogelijk te houden. Men moet immers nog langer met elkaar door. Het is daarom verstandig om een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen om het geschil tot een bevredigende oplossing te brengen. Alleen zo wordt voorkomen dat een geschil onnodig ver escaleert en enkel verliezers kent.

Kom op voor uw belang

Uiteraard is het belangrijk dat een werknemer zich niet laat uitbuiten en opkomt voor zijn of haar belang. U hebt bij een grotere onderneming het recht op inspraak via de ondernemingsraad, het is zaak om daar bij problemen ook gebruik van te maken. Vaak woekert een probleem onderhuids voort, terwijl het juist zo belangrijk is om in vroeg stadium een oplossing te bereiken.

Advocaat medezeggenschapsrecht nodig?

De vertoonde medezeggenschapsrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het medezeggenschapsrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de medezeggenschapsrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat medezeggenschapsrecht.

Advocaten en advocatenkantoren medezeggenschapsrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren medezeggenschapsrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde medezeggenschapsrecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN