•  
     

7 beslag- en executierecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Roxy de Weijer Specialist
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Beslag- en executierecht advocaten

GESPECIALISEERDE BESLAG- EN EXECUTIERECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat beslag en executierecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten beslag- en executierecht.

Advocaat beslagrecht executierecht

Heeft u te maken met het beslag en executierecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde beslag- en executierecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met beslag- en executierecht als expertise. Het beslag- en executierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het beslag- en executierecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van beslag- en executierecht.

Wat is beslag en executierecht?

Wanneer u een vordering op iemand hebt of iemand een vordering op u heeft en er wordt niet betaald, kan overgegaan worden tot beslaglegging. Dat is een middel om goederen apart te houden die kunnen worden verkocht om de vordering alsnog te kunnen voldoen. Soms wordt hierbij een faillissement aangevraagd, maar dat is niet altijd noodzakelijk.

De noodzaak voor een advocaat in het Beslag- en executierecht

Om beslag te leggen op vermogensbestanddelen van een schuldenaar om te zorgen dat de vordering alsnog (zo veel mogelijk) betaald wordt, is een advocaat vereist. De advocaat kan bij de voorzieningenrechter verlof vragen om conservatoir beslag te leggen. Aan dit aanvragen zijn tal van regels verbonden om te zorgen dat niet zomaar beslag kan worden gelegd. Beslaglegging is immers een zwaarwegend middel dat grote impact op het leven van de schuldenaar kan hebben.

De beste weg in het Beslag- en executierecht

Lang niet altijd is beslag en executie de beste manier om een vordering voldaan te krijgen. Het kan immers ook zo zijn dat een betalingsregeling een meer positief effect zal hebben. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u adviseren omtrent de te nemen stappen. Hij zal de voor- en nadelen van de diverse mogelijkheden met u bespreken. Welke methode voor uw situatie het beste is, hangt uiteraard van tal van factoren af. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met een gespecialiseerde advocaat.

Advocaat beslag en executierecht nodig?

De vertoonde beslag- en executierecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het beslag- en executierecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de beslag- en executierecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat beslag en executierecht.

Advocaten en advocatenkantoren beslag en executierecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren beslag- en executierecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde beslag- en executierecht advocaten.

Specialismen

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN