•  
     

31 verkeersstrafrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Verkeersstrafrecht advocaten

GESPECIALISEERDE VERKEERSSTRAFRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat verkeersstrafrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten verkeersstrafrecht.

Advocaat verkeersstrafrecht

Heeft u te maken met het verkeersstrafrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde verkeersstrafrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met verkeersstrafrecht als expertise. Het verkeersstrafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het verkeersstrafrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van verkeersstrafrecht.

Wat is verkeersstrafrecht?

Er zijn tal van misdrijven en overtredingen die zich in het verkeer kunnen afspelen. Denkt u bijvoorbeeld aan gevaarlijk rijgedrag, dood door schuld, doorrijden na een ongeval, rijden onder invloed van alcohol of drugs, en ga zo maar door. De advocaten van Advocatenkantoren.nl zijn gespecialiseerd in het verkeersstrafrecht en kunnen u dus op een correcte wijze bijstaan.

Wat doet een advocaat verkeersstrafrecht voor mij?

Wanneer u te maken hebt gehad met een misdrijf of overtreding in het verkeer, kan het zijn dat u slachtoffer bent, maar u kunt uiteraard ook zelf verdacht worden van het plegen van een misdrijf of overtreding. Afhankelijk van de situatie zal de advocaat u voorlichten over wat er gebeuren gaat en u helpen met een correcte afhandeling van wat er gebeurd is. Bent u slachtoffer geworden, dan zal de advocaat met u proberen de schade te verhalen op de dader. Bent u verdachte, dan zal de advocaat u in het proces terzijde staan. Hij kan u helpen sneller uw rijbewijs terug te krijgen wanneer deze is ingevorderd, u proberen vrij te pleiten wanneer u geen straf verdient, en ga zo maar door.

De straffen in het verkeersstrafrecht

In verkeerszaken kunnen tal van uiteenlopende boeten en straffen worden opgelegd. Van een relatief geringe geldboete tot een levenslange gevangenisstraf: alles is mogelijk. Een advocaat zal een inschatting maken welke straf de verdachte boven het hoofd hangt en wat de mogelijkheden zijn om op strafvermindering in te zetten.

Advocaat verkeersstrafrecht nodig?

De vertoonde verkeersstrafrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het verkeersstrafrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de verkeersstrafrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat verkeersstrafrecht.

Advocaten en advocatenkantoren verkeersstrafrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren verkeersstrafrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde verkeersstrafrecht advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN