48 ontslagvergoeding advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Winny van Engelenhoven Specialist
Winny van Engelenhoven
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 270,00 p/u
Tjeerd van Veen
Tjeerd van Veen
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Aart Jan Stokkers Specialist
Aart Jan Stokkers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Antonio Robustella Specialist
Antonio Robustella
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 297,00 p/u
Marc Houben
Marc Houben
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 239,00 p/u
Felix Drykoningen
Felix Drykoningen
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 185,00 p/u
Koen Wools Specialist
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u

Ontslagvergoeding advocaten

GESPECIALISEERDE ONTSLAGVERGOEDING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ontslagvergoeding? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ontslagvergoeding in uw regio.

Advocaat ontslagvergoeding

Heeft u te maken met het ontslagvergoeding en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ontslagvergoeding advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontslagvergoeding als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met de ontslagvergoeding.

Wat is een ontslagvergoeding?

Wanneer u ontslagen wordt, hebt u recht op een ontslagvergoeding. Hieraan zijn echter wel enkele voorwaarden verbonden. Ook wordt de ontslagvergoeding op een bepaalde manier berekend. Deze ontslagvergoeding is een financiële vergoeding die voortvloeit uit de Wet Werk & Zekerheid (kortweg WWZ).

Kantonrechtersformule

De werknemer en de werkgever hebben de vrijheid om onderling een afwijkende ontslagvergoeding af te spreken. Hiervan kan sprake zijn wanneer de werkgever wil inzetten op ontslag met wederzijds goedvinden. Niet zelden wordt dan de kantonrechtersformule gebruikt. Die formule komt tot aanzienlijk hogere uitkomsten dan de transitievergoeding normaliter oplevert. De uitkomst dient te worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Daar komen de precieze afspraken in te staan. Daar staat dus ook een opzegtermijn in, vaak een geheimhoudingsplicht, de bedragen die de werknemer krijgt, en eventuele aanvullende afspraken.

Wanneer heb ik recht op een transitievergoeding?

In principe heeft elke werknemer die twee jaar of langer in dienst is geweest, recht op een transitievergoeding. Belangrijke voorwaarde is wel dat het initiatief voor opzegging van de overeenkomst bij de werkgever ligt. Wanneer u zelf ontslag neemt, komt u dus in principe niet in aanmerking voor een ontslagvergoeding. Dat kan uiteraard dus anders zijn wanneer u zelf met de werkgever een ontslagvergoeding afspreekt.

Advocaat ontslagvergoeding nodig?

De vertoonde ontslagvergoeding specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het ontslagvergoeding in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ontslagvergoeding.

Advocaten en advocatenkantoren ontslagvergoeding

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ontslagvergoeding op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ontslagvergoeding advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN