•  
     

6 statuten advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Statuten advocaten

GESPECIALISEERDE STATUTEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde statuten advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde statuten advocaten.

Advocaat statuten

Wilt u statuten opzetten, controleren, wijzigen of heeft u juridische problemen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde statuten advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met statuten als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van statuten.

Wat zijn statuten?

De statuten zijn de grondregels. Het kan gaan om tal van statuten. Zo hebben een naamloze vennootschap en een besloten vennootschap statuten waar de grondregels van de onderneming in beschreven zijn. Ook een vereniging en stichting hebben statuten. Maar er is zelfs een Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden waarin de inrichting van het Koninkrijk en de staatsinrichting van de daaronder vallende landen is beschreven.

Statuten wijzigen

Omdat de statuten van een rechtspersoon de grondregels van die rechtspersoon behelzen, zijn die statuten niet zomaar te wijzigen. De statuten zullen veelal bij notariële akte zijn opgesteld en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dezelfde weg moet bewandeld worden om de statuten te wijzigen. Bovendien is veelal een grotere meerderheid nodig om een besluit tot wijziging van de statuten goed te keuren. Daarom is het aan te raden de meer triviale zaken niet in de statuten te vermelden, maar in andere regelingen vast te leggen. Daarmee wordt voorkomen dat de organisatie log en traag wordt en elke wijziging via een statutenwijziging geregeld moet worden.

Hulp bij opstellen van statuten

Wilt u statuten laten opstellen of wijzigen? Neem dan contact op met de hierin gespecialiseerde advocaten van Advocatenkantoren.nl. Zij helpen u graag met het opstellen van deze statuten en leggen uit wat de consequenties van bepaalde wijzigingen zijn.

Advocaat statuten nodig?

De vertoonde statuten specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in statuten wijzigen, opzetten en controleren in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat statuten.

Advocaten en advocatenkantoren statuten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren statuten op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde statuten advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN