•  
     

22 statuten advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Statuten advocaten

GESPECIALISEERDE STATUTEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde statuten advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde statuten advocaten.

Advocaat statuten

Wilt u statuten opzetten, controleren, wijzigen of heeft u juridische problemen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde statuten advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met statuten als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van statuten.

Wat zijn statuten?

De statuten zijn de grondregels. Het kan gaan om tal van statuten. Zo hebben een naamloze vennootschap en een besloten vennootschap statuten waar de grondregels van de onderneming in beschreven zijn. Ook een vereniging en stichting hebben statuten. Maar er is zelfs een Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden waarin de inrichting van het Koninkrijk en de staatsinrichting van de daaronder vallende landen is beschreven.

Statuten wijzigen

Omdat de statuten van een rechtspersoon de grondregels van die rechtspersoon behelzen, zijn die statuten niet zomaar te wijzigen. De statuten zullen veelal bij notariële akte zijn opgesteld en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dezelfde weg moet bewandeld worden om de statuten te wijzigen. Bovendien is veelal een grotere meerderheid nodig om een besluit tot wijziging van de statuten goed te keuren. Daarom is het aan te raden de meer triviale zaken niet in de statuten te vermelden, maar in andere regelingen vast te leggen. Daarmee wordt voorkomen dat de organisatie log en traag wordt en elke wijziging via een statutenwijziging geregeld moet worden.

Hulp bij opstellen van statuten

Wilt u statuten laten opstellen of wijzigen? Neem dan contact op met de hierin gespecialiseerde advocaten van Advocatenkantoren.nl. Zij helpen u graag met het opstellen van deze statuten en leggen uit wat de consequenties van bepaalde wijzigingen zijn.

Advocaat statuten nodig?

De vertoonde statuten specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in statuten wijzigen, opzetten en controleren in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat statuten.

Advocaten en advocatenkantoren statuten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren statuten op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde statuten advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN