44 statuten advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Red Davans
Red Davans
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Evert Hoekstra Specialist
Evert Hoekstra
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 400,00 p/u
Koen Wools Specialist
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u
Wouter Schellart
Wouter Schellart
Spectrum Advocaten
Van Eedenstraat 7, 2012 EL, Haarlem
Artjan de Putter Specialist
Artjan de Putter
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Ernst Butterman Specialist
Ernst Butterman
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u
Lars Vader Specialist
Lars Vader
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 295,00 p/u
Winny van Engelenhoven Specialist
Winny van Engelenhoven
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Profiel Contact 205,00 p/u

Statuten advocaten

GESPECIALISEERDE STATUTEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde statuten advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde statuten advocaten.

Advocaat statuten

Wilt u statuten opzetten, controleren, wijzigen of heeft u juridische problemen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde statuten advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met statuten als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van statuten.

Wat zijn statuten?

De statuten zijn de grondregels. Het kan gaan om tal van statuten. Zo hebben een naamloze vennootschap en een besloten vennootschap statuten waar de grondregels van de onderneming in beschreven zijn. Ook een vereniging en stichting hebben statuten. Maar er is zelfs een Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden waarin de inrichting van het Koninkrijk en de staatsinrichting van de daaronder vallende landen is beschreven.

Statuten wijzigen

Omdat de statuten van een rechtspersoon de grondregels van die rechtspersoon behelzen, zijn die statuten niet zomaar te wijzigen. De statuten zullen veelal bij notariële akte zijn opgesteld en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dezelfde weg moet bewandeld worden om de statuten te wijzigen. Bovendien is veelal een grotere meerderheid nodig om een besluit tot wijziging van de statuten goed te keuren. Daarom is het aan te raden de meer triviale zaken niet in de statuten te vermelden, maar in andere regelingen vast te leggen. Daarmee wordt voorkomen dat de organisatie log en traag wordt en elke wijziging via een statutenwijziging geregeld moet worden.

Hulp bij opstellen van statuten

Wilt u statuten laten opstellen of wijzigen? Neem dan contact op met de hierin gespecialiseerde advocaten van Advocatenkantoren.nl. Zij helpen u graag met het opstellen van deze statuten en leggen uit wat de consequenties van bepaalde wijzigingen zijn.

Advocaat statuten nodig?

De vertoonde statuten specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het opstellen, wijzigen of controleren van statuten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de statuten advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren statuten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren statuten op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend statuten advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN