•  
     

17 ontslag via het uwv advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Jan Melief
Jan Melief
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Morgane Veenhuijzen Specialist
Morgane Veenhuijzen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "It is easier to rule a nation, than to raise 4 children"
Profiel Contact 225,00 p/u
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Floranne van der Ham
Floranne van der Ham
Lexman Advocaten
Prins Willem-Alexanderlaan 150, 7311 SZ, Apeldoorn
Profiel Contact 180,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Wilma van Veldhuizen Specialist
Wilma van Veldhuizen
Fleuren Van Veldhuizen Advocaten
Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn

Ontslag via het UWV advocaten

GESPECIALISEERDE ONTSLAG VIA HET UWV ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ontslag via het UWV? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ontslag via het UWV in uw regio.

Advocaat ontslag via het UWV

Heeft u te maken met het ontslag via het UWV en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ontslag via het UWV advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontslag via het UWV als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met het ontslag via het UWV.

Wat is ontslag via het UWV?

Het kan gebeuren dat een werkgever reden ziet om een werknemer te ontslaan en het ontslag via het UWV te laten verlopen. Het UWV kan namelijk een ontslagvergunning verlenen waardoor een ontslagverbod niet meer geldt. Zo geldt bijvoorbeeld bij arbeidsongeschiktheid de eerste twee jaren een ontslagverbod om te voorkomen dat zieke werknemers ontslagen worden. Na die twee jaar kan een ontslagprocedure of ontbindingsprocedure bij het UWV worden aangevangen waarmee het arbeidscontract ontbonden kan worden. Het UWV oordeelt dan of het ontslagverzoek terecht is en verleent al dan niet de vergunning.

Redenen voor ontslag via het UWV

Niet elke ontslagreden rechtvaardigt een ontslagvergunning van het UWV. Het gaat met name om ontslag om bedrijfseconomische redenen of ontslag wegens langdurige arbeidsongeschiktheid. Niet elke reden is een bedrijfseconomische reden. Wanneer het bedrijf simpelweg meer winst wil maken, zal dat niet snel onder een bedrijfseconomische reden vallen. Er moet echt sprake zijn van een slechte financiële situatie van het bedrijf, werkvermindering, gedeeltelijke bedrijfsbeëindiging, enzovoorts. Onvoldoende functioneren, een arbeidsconflict of verwijtbaar handelen is daar dus geen grond voor.

Omdat de redenen die werkgevers sterk uiteen kunnen lopen en het soms lastig is om de reden te beoordelen, is het aan te raden om een advocaat in te schakelen. Deze zal in de materie duiken en nagaan of het ontslag terecht is.

Recht op een ontslagvergoeding?

Wanneer u via het UWV ontslagen wordt, hebt u recht op een transitievergoeding wanneer de opzegtermijn niet in acht wordt genomen. Wordt die termijn wel gerespecteerd, dan hebt u in beginsel geen recht op een vergoeding.

Uiteraard kunt u tegen de uitspraak bezwaar indienen en eventueel in hoger beroep of cassatie. De advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u daarbij helpen en voorzien van deskundig advies.

Advocaat ontslag via het UWV nodig?

De vertoonde ontslag via het UWV specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het ontslag via het UWV in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ontslag via het UWV.

Advocaten en advocatenkantoren ontslag via het UWV

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ontslag via het UWV op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ontslag via het UWV advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN