•  
     

10 vof contract advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Henk Dekker
Henk Dekker
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Roxy de Weijer Specialist
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Eef Ong
Eef Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 190,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Vof contract advocaten

GESPECIALISEERDE VOF CONTRACT ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde Vof contract advocaten. Zoekt u naar een deskundige Vof contract advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat vof contract

Experts in Vof contracten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde Vof contract advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het contractenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het contractenrecht in te schakelen. Wilt u een Vof contract opstellen, beoordelen of wijzigen? Door te kiezen voor een ervaren Vof contract expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Vof contracten

Een vof contract, ook wel vennootschapscontract genoemd, is een contract waarin de verschillende vennoten, die dus gezamenlijk de vennootschap onder firma runnen, beschrijven wat hun onderlinge verhoudingen zijn. Het is niet verplicht om een vof contract op te stellen, maar het wordt wel ten zeerste aangeraden. Is er geen vof contract, dan gelden de wettelijke regels, en die zijn lang niet altijd gunstig en bovendien heel algemeen. Het is daarom aan te raden om specifieke zaken in het vof contract te regelen om problemen in een later stadium te voorkomen.

Wat kan in een vof contract geregeld worden?

Er kan van alles in een vof contract geregeld worden; eigenlijk alles wat van invloed is op de verhouding tussen de vennoten. De meeste contracten beginnen met wat algemene zaken, zoals de bedrijfsnaam, de namen van de vennoten en een beschrijving van de activiteiten van de onderneming. Vervolgens wordt de inbreng beschreven. Soms brengt de ene vennoot meer in dan de ander, en dan is het verstandig om dat te beschrijven. Ook wordt veelal de bevoegdheid van de vennoten beperkt. Normaliter is het zo dat elke vennootschap de overige vennoten onbeperkt mag binden. Omdat een vof geen afgescheiden vermogen heeft en de vennoten in hun privévermogen direct aanspreekbaar zijn voor schulden van de vennootschap, is het ten zeerste aan te raden om deze zeggenschap te beperken. Wilt u dat deze beperkingen ook jegens derden gelden, zorg dan dat u de beperkingen inschrijft in het Handelsregister. Ook is het raadzaam om bepalingen omtrent de winst- en verliesverdeling op te nemen, evenals bepalingen over wat er moet gebeuren als één van de vennoten niet meer verder wil.

Schakel deskundig advies in

Er wordt veel geprocedeerd over vof contracten die bij nader inzien niet alle nodige zaken blijken te beschrijven of waar dubbelzinnige termen worden gebruikt die verwarring oproepen. Schakel daarom altijd een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl in om het vof contract op te stellen.

Deskundige Vof contract advocaat nodig?

Als u denkt een Vof contract advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in Vof contracten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het contractenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van Vof contract specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige Vof contract advocaten.

Kom in contact met een advocaat vof contracten

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De Vof contract advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN