49 ontslag aanvechten advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Winny van Engelenhoven Specialist
Winny van Engelenhoven
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 270,00 p/u
Tjeerd van Veen
Tjeerd van Veen
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Aart Jan Stokkers Specialist
Aart Jan Stokkers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Antonio Robustella Specialist
Antonio Robustella
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 297,00 p/u
Marc Houben
Marc Houben
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 239,00 p/u
Felix Drykoningen
Felix Drykoningen
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 185,00 p/u
Koen Wools Specialist
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u

Ontslag aanvechten advocaten

GESPECIALISEERDE ONTSLAG AANVECHTEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ontslag aanvechten? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ontslag aanvechten in uw regio.

Advocaat ontslag aanvechten

Heeft u te maken met het ontslag aanvechten en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ontslag aanvechten advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontslag aanvechten als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met het ontslag aanvechten.

Waarom ontslag aanvechten?

Het is van belang om bij een ontslag altijd het ontslag aan te vechten. Dat is van belang voor de WW uitkering . Doet u dit namelijk niet, dan bent u het schijnbaar eens met het ontslag. U bent dan verwijtbaar werkloos en hebt geen recht op een uitkering.

Manieren van ontslag aanvechten

Het aanvechten van het ontslag kan op diverse manieren gedaan worden. De manier is uiteraard afhankelijk van de wijze waarop de werkgever u heeft ontslagen. Misschien bent u stiekem wel blij dat u ontslagen bent. U kunt dan inzetten op een vaststellingsovereenkomst waarbij gekozen wordt voor ontslag met wederzijdse toestemming. Hierop zijn diverse voorwaarden van toepassing om te voorkomen dat u de WW uitkering misloopt. Laat een dergelijke overeenkomst daarom altijd controleren door de ervaren advocaten van Advocatenkantoren.nl.

Aangetekende brief

Ook kunt u kiezen voor het aanvechten middels een simpele brief. Geef eenvoudigweg aan dat u het niet eens bent met het ontslag en dat u beschikbaar bent voor werk. Dat laatste is heel belangrijk omdat u anders eveneens verwijtbaar werkloos kunt zijn. Mogelijk zijn er meer opties om het ontslag aan te vechten of de voor u beste uitkomst te bereiken. Neem daarom altijd contact op met een ervaren advocaat. U weet dan zeker dat uw belangen goed worden behartigd.

Advocaat nodig om ontslag aan te vechten?

De vertoonde ontslag aanvechten specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het ontslag aanvechten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ontslag aanvechten.

Advocaten en advocatenkantoren ontslag aanvechten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ontslag aanvechten op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ontslag aanvechten advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN