•  
     

7 schade advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Schade advocaten

GESPECIALISEERDE SCHADE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat bij schade? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde schade advocatenkantoren en advocaten in uw regio.

Advocaat schade

Heeft u te maken met het schade en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde schade advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met schade als expertise. Bij schade zaken is een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van uw schade zaak.

Schade

Wanneer u schade hebt geleden, kan het zo zijn dat deze schade verhaald kan worden op een ander. Die andere persoon is vervolgens verplicht om de schade te vergoeden. Daarbij wordt een vergelijking gemaakt tussen twee situaties. Enerzijds is er de hypothetische situatie waarin  het schadeveroorzakende feit zich niet zou hebben voorgedaan (en u bijvoorbeeld niet zou zijn aangereden), anderzijds is er de feitelijke situatie waarin er schade is. De schade wordt begroot door die twee situaties met elkaar te vergelijken.

Wat is mijn schade?

In beginsel moet de dader u brengen in de situatie waarin er geen schade geleden zou zijn, maar u kunt zich voorstellen dat daar nogal wat discussie over mogelijk is. Bekend voorbeeld is de autoverzekering. Vooral bij wat oudere auto’s is de vervangingswaarde veelal hoger dan de dagwaarde. Wanneer uw auto total loss wordt verklaard, kunt u de dagwaarde vergoed krijgen. Maar met die dagwaarde kunt u doorgaans niet diezelfde auto terugkopen.

Dit speelt op veel meer terreinen. Het begroten van schade blijkt in de praktijk behoorlijk complex te zijn. Het is dan ook aan te raden om een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen om zoveel mogelijk van de schade te kunnen verhalen.

Vormen van schade

Behalve materiële schade, kan in Nederland ook immateriële schade verhaald worden. Dat is bijvoorbeeld de psychische schade nadat u bij een ongeval betrokken bent geraakt. Wanneer u bijvoorbeeld hierdoor uw werk niet goed meer kunt uitvoeren, kan de schadepost enorm zijn. Het is daarom van groot belang dat een goede advocaat precies uitzoekt wat uw rechten zijn.

Advocaat schade nodig?

De vertoonde schade specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in schade zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de schade advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat schade.

Advocaten en advocatenkantoren schade

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bij schade op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde schade advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN