10 schade advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen Specialist
Jules Verstraelen
Mr. J.E.A.H. Verstraelen
Brusselsestraat 32-34, 6211 PE, Maastricht
Profiel Contact 245,00 p/u
Ellen van Loosbroek Specialist
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Laura Cassese Specialist
Laura Cassese
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
Onur Emre
Onur Emre
Elfi Letselschade Advocaat
Weena 717, 3013 AM, Rotterdam
Nejla Ugur Specialist
Hasnae el Marzguioui
Hasnae el Marzguioui
Elfi Letselschade Advocaat
Weena 717, 3013 AM, Rotterdam
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Schade advocaten

GESPECIALISEERDE SCHADE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat bij schade? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde schade advocatenkantoren en advocaten in uw regio.

Advocaat schade

Heeft u te maken met het schade en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde schade advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met schade als expertise. Bij schade zaken is een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste. Sommige van de getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van uw schade zaak.

Schade

Wanneer u schade hebt geleden, kan het zo zijn dat deze schade verhaald kan worden op een ander. Die andere persoon is vervolgens verplicht om de schade te vergoeden. Daarbij wordt een vergelijking gemaakt tussen twee situaties. Enerzijds is er de hypothetische situatie waarin  het schadeveroorzakende feit zich niet zou hebben voorgedaan (en u bijvoorbeeld niet zou zijn aangereden), anderzijds is er de feitelijke situatie waarin er schade is. De schade wordt begroot door die twee situaties met elkaar te vergelijken.

Wat is mijn schade?

In beginsel moet de dader u brengen in de situatie waarin er geen schade geleden zou zijn, maar u kunt zich voorstellen dat daar nogal wat discussie over mogelijk is. Bekend voorbeeld is de autoverzekering. Vooral bij wat oudere auto’s is de vervangingswaarde veelal hoger dan de dagwaarde. Wanneer uw auto total loss wordt verklaard, kunt u de dagwaarde vergoed krijgen. Maar met die dagwaarde kunt u doorgaans niet diezelfde auto terugkopen.

Dit speelt op veel meer terreinen. Het begroten van schade blijkt in de praktijk behoorlijk complex te zijn. Het is dan ook aan te raden om een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen om zoveel mogelijk van de schade te kunnen verhalen.

Vormen van schade

Behalve materiële schade, kan in Nederland ook immateriële schade verhaald worden. Dat is bijvoorbeeld de psychische schade nadat u bij een ongeval betrokken bent geraakt. Wanneer u bijvoorbeeld hierdoor uw werk niet goed meer kunt uitvoeren, kan de schadepost enorm zijn. Het is daarom van groot belang dat een goede advocaat precies uitzoekt wat uw rechten zijn.

Advocaat schade nodig?

De vertoonde schade specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in allerlei soorten schades in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de schade advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren schade

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bij schade op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend schade advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •