0 dagvaarding advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Dagvaarding advocaten

GESPECIALISEERDE DAGVAARDING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde dagvaarding advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat dagvaarding

Heeft u een dagvaarding ontvangen of wilt u iemand dagvaarden en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u kunnen bijstaan als u gedagvaard wordt of u kan helpen bij het opzetten van een dagvaardingsprocedure. Het Nederlands recht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in het Nederlands recht een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een dagvaarding.

Wat is een dagvaarding?

Een dagvaarding kan in het burgerlijke recht en in het strafrecht plaatsvinden. Een dagvaarding houdt in dat u wordt opgeroepen voor de rechter te verschijnen. In het burgerlijke recht zal het meestal gaan om een vordering van een eiser tegen u als gedaagde. Het is aan u om zich tegen de vordering te verdedigen. Doet u dit niet of niet voldoende, dan loopt u kans dat de vordering wordt toegewezen.

Bent u gedagvaard?

Wanneer u wordt gedagvaard, is het zeer verstandig om een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen. Hij of zij kan u met raad en daad terzijde staan en uitleggen waarvoor u precies bent gedagvaard. Ook kan hij of zij uitleggen wat de vervolgstappen zijn. Welke dit kunnen zijn, hangt uiteraard nauw samen met de reden van dagvaarding. In ieder geval zal de advocaat verweer kunnen voeren. Mogelijk bent u het eens met de vordering van eiser, en is een rechtszaak daarom niet nodig. Misschien is het dan nog mogelijk om te schikken en aldus tot een bevredigende oplossing te komen.

In ieder geval is het ten zeerste af te raden om niet op de dagvaarding in te gaan. Reageer dus altijd, ook als de vordering naar uw mening nergens op slaat en toch wel wordt afgewezen.

Kosten ter verdediging

De kosten die u maakt om zichzelf te verdedigen, zijn niet altijd volledig op de verliezer in de procedure te verhalen. Let daarom goed op welke stappen u in de procedure zet. Door een procedure onnodig kostbaar te maken, kunt u mogelijk zelf met hoge kosten te maken krijgen. Een ervaren advocaat kan uiteraard goed inschatten welke processtappen noodzakelijk zijn en u hierover voorlichten.

Dagvaarding advocaat nodig?

De vertoonde dagvaarding specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het dagvaardingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uw aanvraag zal vervolgens worden beoordeeld. Onze juridische medewerkers kunnen telefonisch contact met u opnemen om uw zaak te bespreken. Twijfelt u over welke advocaat u moet kiezen of staan er geen advocaten vermeld? Vul dan het helpdesk formulier in, zodat wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikte advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren bij een dagvaarding

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde dagvaarding advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN