14 advocaten
IN NIEUWEGEIN GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Richard van der Weide Specialist
Richard van der Weide
Advocatenkantoor Van der Weide
Johannes Verhulststraat 113-hs, 1071 MZ, Amsterdam
Guus Boogaard Specialist
Guus Boogaard
Meesters van Zaken Advocatuur
Prinsessenhof 14, 4141 EG, Leerdam
Profiel Contact 170,00 p/u
Priscilla Jacometti
Priscilla Jacometti
CKH Advocaten
Herculesplein 241, 3584 AA, Utrecht
Profiel Contact 250,00 p/u
Germaine van Wankum Specialist
Germaine van Wankum
CKH Advocaten
Herculesplein 241, 3584 AA, Utrecht
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "There is possibility in every difficulty."
Profiel Contact 250,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Willem Brouwer Specialist
Willem Brouwer
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Ik ben meer dan 25 jaar op dit rechtsgebied werkzaam en heb dan ook zeer ruime ervaring."
Profiel Contact 195,00 p/u
Chantal Beens
Chantal Beens
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Theo Gommer
Theo Gommer
Gommer & Partners Pensioen Advocaten
Saal van Zwanenbergweg 25, 5026 RM, Tilburg (Landelijk actief)
  • Rechtsgebieden: Pensioenrecht
  • "Als u een zeer professionele en ‘stevige’ advocaat wilt!"
Profiel Contact 390,00 p/u
Linda Evers
Linda Evers
Gommer & Partners Pensioen Advocaten
Saal van Zwanenbergweg 25, 5026 RM, Tilburg (Landelijk actief)
  • Rechtsgebieden: Pensioenrecht
  • "Pensioen; belangrijk voor iedereen (werkgever - werknemer - partners), maar vaak onderschat."
Profiel Contact 390,00 p/u
Greetje Fimerius Specialist
Greetje Fimerius
Maasdam Broers Fischer Advocaten
Laan van Vredenoord 19, 2289 DA, Rijswijk (Landelijk actief)

Advocatenkantoor Nieuwegein

GESPECIALISEERDE ADVOCATEN NIEUWEGEIN

Advocaat Nieuwegein

Heeft u een advocaat of advocatenkantoor in Nieuwegein nodig voor rechtshulp? Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een ruime keuze aan advocatenkantoren en advocaten werkzaam in Nieuwegein en omgeving. De advocatenkantoren en advocaten die zijn aangesloten bij Advocatenkantoren.nl helpen particulieren, bedrijven en instellingen indien ze juridische problemen ondervinden. Selecteer de gewenste advocaat in Nieuwegein en stuur uw aanvraag direct door.

Wat doet een advocatenkantoor voor u?

Advocaten of advocatenkantoren in Nieuwegein kunnen u van juridisch advies voorzien of helpen bij het voeren en voorbereiden van een rechtszaak. Op een advocatenbureau in Nieuwegein werken vaak advocaten die gespecialiseerd zijn in een diverse rechtsgebieden. De meest voorkomende rechtsgebieden zijn:

Elke advocaat heeft vaak zijn of haar eigen specialisme. Doordat een rechtsgebied vaak erg complex is, is er geen enkele advocaat die in elk rechtsgebied volledig op de hoogte is van de huidige wet- en regelgeving. Het is daarom zaak om een advocaat te zoeken die zich heeft gespecialiseerd in het rechtsgebied waar uw geschil zich afspeelt. Dat is ook direct de reden waarom Advocatenkantoren.nl de advocaten heeft ingedeeld per rechtsgebied. U weet dan immers zeker dat een advocaat binnen een bepaald rechtsgebied gespecialiseerd is en voldoende kennis en kunde in huis heeft om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren of om uw zaak te behandelen.

Via het uitgebreide profiel van betreffende advocaat komt u meer te weten over de specialisaties van de advocaat. Zo kunt u zelf de advocaten binnen het rechtsgebied vergelijken en de keuze maken welke advocaat het best bij u past. Mocht blijken dat de door u gekozen advocaat toch niet de beste match is, zullen wij u hierover informeren en doorverwijzen naar een geschikte advocaat in Nieuwegein.

Doordat Advocatenkantoren.nl enkel advocatenkantoren en advocaten weergeeft, weet u zeker dat de advocaat in staat is om uw zaak op te pakken. U mag immers vertegenwoordigd worden door een raadsman en alleen een advocaat heeft die bevoegdheid. U treft dan ook geen juristen op ons juridisch platform aan.

Welke advocaat kiest u van een advocatenkantoor?

Binnen een advocatenkantoor zijn vaak meerdere advocaten werkzaam. Het is zaak om een advocaat uit te kiezen die goed aansluit bij uw zaak of probleem. Mocht u twijfelen over de deskundigheid van een advocaat in Nieuwegein, dan kunt u uiteraard alsnog met hem of haar contact opnemen. Vaak is een advocaat in meerdere rechtsgebieden gespecialiseerd, maar is het voor mensen zonder juridische kennis lastig te begrijpen waar precies de grenzen en verschillen liggen. Een advocaat of onze juridisch medewerker kan u daar uiteraard goed bij helpen. De advocaat is er immers voor u en is er om uw belangen te behartigen. Eventueel kan de advocaat u doorsturen naar een collega of de zaak samen met een collega oppakken. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren over welke advocaat het meest geschikt is voor uw zaak. Vult u hiervoor het helpdesk formulier in, zodat wij u verder op weg kunnen helpen in Nieuwegein.

Hoe kiest u een advocaat?

Het vinden van een geschikte advocaat kan moeilijk zijn. Gelukkig kunt u op Advocatenkantoren.nl eenvoudig advocaten bij u in de buurt vinden. Dit doet u als volgt.

1. Zoeken op rechtsgebied of onderwerp

In de zoekbox voert u het rechtsgebied of onderwerp in waarvoor u een advocaat zoekt. Mocht het rechtsgebied of onderwerp niet herkend worden, is het raadzaam om op een algemenere term te zoeken.

2. Kies de gewenste stad

Hier selecteert u de stad waar u woont, werkt of waar het geschil zich afspeelt.

3. Bekijk welke advocaten werkzaam zijn in uw gewenste rechtsgebied en regio

Op de resultatenpagina krijgt u een overzicht te zien van advocaten die zich hebben gespecialiseerd in het rechtsgebied en regio. Elke advocaat heeft een persoonlijk profiel waar u aanvullende informatie kunt vinden over de betreffende advocaat.

4. In contact komen met een advocaat

Ten slotte selecteert u de gewenste advocaat uit het overzicht en neemt u via het formulier contact op. Uw aanvraag zal dan worden beoordeeld door één van onze medewerkers. Mochten wij aanvullende vragen hebben of onduidelijkheden zien in de aanvraag, zullen wij telefonisch contact met u opnemen om uw contactverzoek te bespreken. Als wij geen verdere vragen hebben, zullen wij uw contactverzoek doorsturen naar de advocaat. De advocaat zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen om de zaak verder inhoudelijk te bespreken en u adviseren over de te nemen stappen.

Met deze werkwijze willen wij u een zo goed mogelijke service bieden voor uw juridisch geschil, vraag of rechtszaak.

Advocatenkantoor of advocaat Nieuwegein nodig?

Op Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocaten in Nieuwegein. Door uitsluitend beëdigde advocaten te tonen bent u verzekerd van de beste juridische ondersteuning. Zo kunt u bij Advocatenkantoren.nl terecht voor al uw juridische vraagstukken en zullen wij proberen u zo goed op weg te helpen in de soms complexe materie. Vaak is snel contact gewenst. Wij streven er dan ook naar om u zo snel mogelijk in contact te brengen met een advocaat in Nieuwegein.

Het voordeel van het kiezen voor een advocaat uit uw regio is dat de advocaat bij u thuis of op het werk langs kan komen. Daarbij is het praktischer bij zittingen die veelal in de buurt van de cliënt of de advocaat plaatsvinden. Het voorkomt dat één van beiden ver moet reizen, waardoor onnodige kosten en reistijd worden voorkomen.

Uiteraard staat het u vrij om elke gewenste advocaat op onze website te benaderen.

Advocaten en advocatenkantoren Nieuwegein

Op deze pagina vindt u het complete overzicht van bij Advocatenkantoren.nl aangesloten advocaten en advocatenkantoren in Nieuwegein.

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN