•  
     

10 letselschadebureau advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Letselschadebureau advocaten

GESPECIALISEERDE LETSELSCHADEBUREAU ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat letselschadebureau? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten letselschadebureau in uw regio.

Advocaat letselschadebureau

Heeft u te maken met het letselschadebureau en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde letselschadebureau advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met letselschadebureau als expertise. Het letselschadebureau is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van letselschadebureau.

Wat is een letselschadebureau

Wanneer een slachtoffer met letselschade op zoek is naar rechtsbijstand, zijn er tal van letselschadebureaus en advocatenkantoren waar de rechtzoekende uit kan kiezen. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen een letselschadebureau en een advocatenkantoor?

Verschil letselschadebureau en advocatenkantoor

Een letselschadebureau zal doorgaans ingeschreven zijn in het Register Letselschade. Dat geeft aan dat het betreffende bureau het belang van de cliënt, dus het slachtoffer, voorop stelt. Het keurmerk zorgt er ook voor dat een bepaalde kwaliteit wordt gegarandeerd, zodat u zeker weet dat uw belangen optimaal worden behartigd.

Veel advocatenkantoren zijn tegelijk ook een letselschadebureau. Een advocaat doet in principe niets meer dan het voeren van de zaak en uw belang daarin behartigen, maar soms wilt u daarnaast op zoek naar bijvoorbeeld steun bij de emotionele kant van het proces. Daarom zijn er advocaten die tegelijkertijd een letselschadebureau voeren en dus in alle opzichten goed voor uw rechten kunnen opkomen.

Meerdere medewerkers om de lasten te verdelen

Een letselschadebureau bestaat veelal uit meerdere werknemers. Vaak heerst er een informele sfeer, zodat het slachtoffer zich goed op zijn gemak voelt. Doordat meerdere werknemers bij het bureau zijn betrokken, kunnen de werknemers goed samenwerken en kan ieder zijn of haar specialisme inzetten om uw belang optimaal te behartigen. Neem contact op met de letselschade advocaten van Advocatenkantoren.nl om uit te vinden wat zij precies voor u kunnen betekenen.

Advocaat letselschadebureau nodig?

De vertoonde letselschadebureau specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het letselschadebureau in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de letselschadebureau advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat letselschadebureau.

Advocaten en advocatenkantoren letselschadebureau

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren letselschadebureau op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde letselschadebureau advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN