16 ambtenarenrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Oussama Saaliti
Oussama Saaliti
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 155,00 p/u
Tjeerd Grünbauer Specialist
Tjeerd Grünbauer
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Marc Houben
Marc Houben
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 239,00 p/u
Maurice Stassen Specialist
Maurice Stassen
Linssen cs Advocaten
Willem II Straat 29A, 5038 BA, Tilburg
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Dennis Coppens Specialist
Dennis Coppens
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Hatice Selçuk
Hatice Selçuk
Defensa Advocatuur
Seeligsingel 1, 4811 CN, Breda
Mirjam Meulenberg-ten Hoor Specialist
Mirjam Meulenberg-ten Hoor
Valkenburgh Advocaten
Wim Duisenbergplantsoen 31, 6221 SE, Maastricht
Monique van Dijk Specialist
Monique van Dijk
VANDIJK Advocaten
Jacques Dutilhweg 471c, 3065 GL, Rotterdam
Charlotte ten Hoor
Charlotte ten Hoor
VANDIJK Advocaten
Jacques Dutilhweg 471c, 3065 GL, Rotterdam
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht

Ambtenarenrecht advocaten

GESPECIALISEERDE AMBTENARENRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ambtenarenrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ambtenarenrecht.

Advocaat ambtenarenrecht

Heeft u te maken met het ambtenarenrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ambtenarenrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ambtenarenrecht als expertise. Het ambtenarenrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het ambtenarenrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van ambtenarenrecht.

Wat is ambtenarenrecht?

Het ambtenarenrecht is enerzijds een specifiek gedeelte van het arbeidsrecht, maar komt daar anderzijds nog een stuk buiten. Misschien is het nog meer te vergelijken met het bestuursrecht. Een maatregel zal immers doorgaans in de vorm van een besluit worden genomen, waar het strakke kader van het bestuursrecht om de hoek komt kijken.

Het verschil tussen arbeidsrecht en ambtenarenrecht

Het arbeidsrecht regelt de doorsnee rechtsverhouding tussen werknemer en werkgever. Omdat bij ambtenaren de staat de werkgever is, geldt er een apart juridisch kader. Een ambtenaar wordt dan ook niet aangenomen, maar aangesteld. Hierdoor zijn lang niet alle bepalingen in het reguliere arbeidsrecht aan de orde. Er zijn specifieke regelingen voor het geval er geschillen ontstaan met betrekking tot ontslag, reorganisatie, arbeidsvoorwaarden en disciplinaire maatregelen.

Conflicten als ambtenaar

Wanneer u een ambtenaar bent, gelden er dus andere regels dan bij andere arbeidsovereenkomsten het geval is. Het is daarom wel zo prettig als een advocaat uw specifieke situatie kan plaatsen en weet welke wet- en regelgeving op uw situatie van toepassing is. In het ambtenarenrecht zijn diverse wetten van toepassing die bij reguliere arbeidsovereenkomsten niet aan de orde zijn. Denk bijvoorbeeld aan het Algemeen Rijksambtenarenreglement en het CAR/UWO. Een ambtenarenrechtadvocaat kan deze regelingen op uw situatie toepassen. Ook wanneer u niet zeker weet of uw werkgever de overheid of de semi-overheid is, kan een gespecialiseerde advocaat hierover uitsluitsel geven.

Zoek daarom een advocaat die echt in het ambtenarenrecht is gespecialiseerd om de kwaliteit van het advies te waarborgen.

Advocaat ambtenarenrecht nodig?

De vertoonde ambtenarenrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het ambtenarenrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de ambtenarenrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ambtenarenrecht.

Advocaten en advocatenkantoren ambtenarenrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ambtenarenrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ambtenarenrecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN