•  
     

8 dreigend faillissement advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Dreigend faillissement advocaten

GESPECIALISEERDE DREIGEND FAILLISSEMENT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat bij een dreigend faillissement? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde dreigend faillissement advocaten.

Advocaat dreigend faillissement

Dreigt er een faillissement en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met dreigend faillissement als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een dreigend faillissement.

Dreigend faillissement

Wanneer u vreest voor een faillissement van uw onderneming, is het belangrijk tijdig actie te ondernemen. Bij een dreigend faillissement staat er immers heel wat op het spel. Mogelijk kan de onderneming nog worden gered, eventueel door een faillissement af te wenden of door een doorstart na het faillissement. Mogelijk bent u aansprakelijk wegens de bestuurdersaansprakelijkheid. Hoe eerder u actie onderneemt door een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen, hoe groter de kans dat bepaald onheil nog af te wenden is.

Onderneem verstandig

Is er sprake van een dreigend faillissement, dan is het des te belangrijker om verstandig te blijven ondernemen. U bent in zicht van een faillissement gebonden aan tal van regels. Zo mag u niet de schuldeisers benadelen. U kunt dus niet zonder problemen delen van het inventaris voor een lage prijs verkopen. Mogelijk kunt u nog een betalingsregeling treffen met een grote schuldeiser. Het is zaak het hoofd koel te houden en rationeel en verstandig te blijven ondernemen.

Plan van aanpak opstellen

De advocaten kunnen helpen met het opstellen van een plan van aanpak. Denk hierbij aan het aanvragen van surseance van betaling, het aanscherpen van het debiteurenbeheer door openstaande vorderingen te incasseren, enzovoorts. Er zijn dus eigenlijk twee zaken die u moet onthouden in het geval van een dreigend faillissement. Enerzijds moet u zo snel mogelijk actie ondernemen. Daarnaast moet u verstandig blijven ondernemen, rust bewaren en geen onverstandige beslissingen nemen. Een deskundige advocaat kan u daarbij uiteraard helpen.

Advocaat dreigend faillissement nodig?

De vertoonde dreigend faillissement specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in een dreigend faillissement in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat dreigend faillissement.

Advocaten en advocatenkantoren dreigend faillissement

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren dreigend faillissementen op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde dreigend faillissement advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN