21 dreigend faillissement advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Aart Jan Stokkers Specialist
Aart Jan Stokkers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Ernst Butterman Specialist
Ernst Butterman
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u
Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Luuk Driegen
Luuk Driegen
DM Advocatuur
Vijverhof 26a, 3734 DB, Den Dolder
Profiel Contact 195,00 p/u
Amy Chantrel
Amy Chantrel
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 210,00 p/u
Annelies Mulder Specialist
Annelies Mulder
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Artjan de Putter Specialist
Artjan de Putter
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Maarten Blok
Maarten Blok
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Profiel Contact 205,00 p/u
Corine Mascini Specialist
Corine Mascini
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u

Dreigend faillissement advocaten

GESPECIALISEERDE DREIGEND FAILLISSEMENT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat bij een dreigend faillissement? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde dreigend faillissement advocaten.

Advocaat dreigend faillissement

Dreigt er een faillissement en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met dreigend faillissement als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een dreigend faillissement.

Dreigend faillissement

Wanneer u vreest voor een faillissement van uw onderneming, is het belangrijk tijdig actie te ondernemen. Bij een dreigend faillissement staat er immers heel wat op het spel. Mogelijk kan de onderneming nog worden gered, eventueel door een faillissement af te wenden of door een doorstart na het faillissement. Mogelijk bent u aansprakelijk wegens de bestuurdersaansprakelijkheid. Hoe eerder u actie onderneemt door een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen, hoe groter de kans dat bepaald onheil nog af te wenden is.

Onderneem verstandig

Is er sprake van een dreigend faillissement, dan is het des te belangrijker om verstandig te blijven ondernemen. U bent in zicht van een faillissement gebonden aan tal van regels. Zo mag u niet de schuldeisers benadelen. U kunt dus niet zonder problemen delen van het inventaris voor een lage prijs verkopen. Mogelijk kunt u nog een betalingsregeling treffen met een grote schuldeiser. Het is zaak het hoofd koel te houden en rationeel en verstandig te blijven ondernemen.

Plan van aanpak opstellen

De advocaten kunnen helpen met het opstellen van een plan van aanpak. Denk hierbij aan het aanvragen van surseance van betaling, het aanscherpen van het debiteurenbeheer door openstaande vorderingen te incasseren, enzovoorts. Er zijn dus eigenlijk twee zaken die u moet onthouden in het geval van een dreigend faillissement. Enerzijds moet u zo snel mogelijk actie ondernemen. Daarnaast moet u verstandig blijven ondernemen, rust bewaren en geen onverstandige beslissingen nemen. Een deskundige advocaat kan u daarbij uiteraard helpen.

Advocaat dreigend faillissement nodig?

De vertoonde specialisten in een dreigend faillissement staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in dreigende faillissementen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de dreigend faillissement advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren dreigend faillissement

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren dreigend faillissementen op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN