•  
     

21 reorganisatie advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Reorganisatie advocaten

GESPECIALISEERDE REORGANISATIE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde reorganisatie advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde reorganisaties advocaten.

Advocaat reorganisatie

Krijgt u te maken met een reorganisatie en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde reorganisatie advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met de reorganisaties als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een reorganisatie.

Reorganisaties

Een reorganisatie houdt in dat het bedrijf op de schop wordt genomen. Vaak wordt een reorganisatie gebruikt om overtollig personeel te kunnen ontslaan. Een reorganisatie is veelal nodig door externe of interne oorzaken, bijvoorbeeld omdat de markt waarin de onderneming opereert verandert en de onderneming zich daarop moet aanpassen. Het kan dus ook worden gezien als door het management noodzakelijk geacht onderhoud.

Gevolgen voor werknemers

Zoals gezegd kunnen werknemers mogelijk hun baan verliezen bij een reorganisatie. Het kan echter ook andere gevolgen hebben. Zo kunnen bepaalde functies verdwijnen en werknemers dus voortaan een andere functie krijgen. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden, de collega’s op de werkvloer en de werkplek kunnen veranderen. Hierdoor lijkt het alsof een reorganisatie voor de werknemers enkel nadelen met zich brengt. Meestal is een reorganisatie echter noodzakelijk om de vitaliteit van de onderneming te bewaken zodat ook in de toekomst de onderneming nog levensvatbaar is. Gaat men niet over tot een reorganisatie, dan kan dat funest zijn voor de onderneming op de middellange of lange termijn. Mogelijk verdwijnen er dan dus nog veel meer banen.

Geschillen bij een reorganisatie

Omdat er bij een reorganisatie veel verandert, kunnen er ook veel geschillen optreden. Werknemers zijn het soms niet eens met de koers die het bedrijf vaart. Ook aandeelhouders kunnen zich tegen het management keren. Daarbij is juridisch advies van Advocatenkantoren.nl van groot belang. Ook voor de onderneming zelf is advies onmisbaar. De reorganisatie moet immers volgens de juiste procedures en regels worden uitgevoerd.

Advocaat voor een reorganisatie nodig?

De vertoonde reorganisatie specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in reorganisaties in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat reorganisatie.

Advocaten en advocatenkantoren reorganisaties

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren reorganisatie op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde reorganisatie advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN