40 reorganisatie advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Erik Duinkerke Specialist
Erik Duinkerke
De Kempenaer Advocaten
Groningensingel 1, 6835 EA, Arnhem
Profiel Contact 245,00 p/u
Eline Lageweg
Eline Lageweg
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Lars Vader Specialist
Lars Vader
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 295,00 p/u
Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 295,00 p/u
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Luuk Driegen
Luuk Driegen
DM Advocatuur
Vijverhof 26a, 3734 DB, Den Dolder
Profiel Contact 195,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Monique van Dijk Specialist
Monique van Dijk
VANDIJK Advocaten
Jacques Dutilhweg 471c, 3065 GL, Rotterdam
Profiel Contact 235,00 p/u
Amy Chantrel
Amy Chantrel
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 225,00 p/u
Annelies Mulder Specialist
Annelies Mulder
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Priscilla Jacometti
Priscilla Jacometti
CKH Advocaten
Herculesplein 241, 3584 AA, Utrecht
Profiel Contact 250,00 p/u

Reorganisatie advocaten

GESPECIALISEERDE REORGANISATIE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde reorganisatie advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde reorganisaties advocaten.

Advocaat reorganisatie

Krijgt u te maken met een reorganisatie en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde reorganisatie advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met de reorganisaties als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een reorganisatie.

Reorganisaties

Een reorganisatie houdt in dat het bedrijf op de schop wordt genomen. Vaak wordt een reorganisatie gebruikt om overtollig personeel te kunnen ontslaan. Een reorganisatie is veelal nodig door externe of interne oorzaken, bijvoorbeeld omdat de markt waarin de onderneming opereert verandert en de onderneming zich daarop moet aanpassen. Het kan dus ook worden gezien als door het management noodzakelijk geacht onderhoud.

Gevolgen voor werknemers

Zoals gezegd kunnen werknemers mogelijk hun baan verliezen bij een reorganisatie. Het kan echter ook andere gevolgen hebben. Zo kunnen bepaalde functies verdwijnen en werknemers dus voortaan een andere functie krijgen. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden, de collega’s op de werkvloer en de werkplek kunnen veranderen. Hierdoor lijkt het alsof een reorganisatie voor de werknemers enkel nadelen met zich brengt. Meestal is een reorganisatie echter noodzakelijk om de vitaliteit van de onderneming te bewaken zodat ook in de toekomst de onderneming nog levensvatbaar is. Gaat men niet over tot een reorganisatie, dan kan dat funest zijn voor de onderneming op de middellange of lange termijn. Mogelijk verdwijnen er dan dus nog veel meer banen.

Geschillen bij een reorganisatie

Omdat er bij een reorganisatie veel verandert, kunnen er ook veel geschillen optreden. Werknemers zijn het soms niet eens met de koers die het bedrijf vaart. Ook aandeelhouders kunnen zich tegen het management keren. Daarbij is juridisch advies van Advocatenkantoren.nl van groot belang. Ook voor de onderneming zelf is advies onmisbaar. De reorganisatie moet immers volgens de juiste procedures en regels worden uitgevoerd.

Advocaat voor een reorganisatie nodig?

De vertoonde reorganisatie specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in reorganisaties in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de reorganisatie advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren reorganisaties

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren reorganisatie op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend reorganisatie advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN