•  
     

6 aandelenoverdracht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Aandelenoverdracht advocaten

GESPECIALISEERDE AANDELENOVERDRACHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde aandelenoverdracht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde aandelenoverdracht advocaten.

Advocaat aandelenoverdracht

Krijgt u te maken met een aandelenoverdracht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde aandelenoverdracht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met aandelenoverdrachten als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een aandelenoverdracht.

Wat is een aandelenoverdracht?

Wanneer een complete onderneming verkocht wordt, is één van de manieren om dat de bewerkstelligen door de aandelen over te dragen. Dit is doorgaans de meest eenvoudige manier omdat de activa van de onderneming verder niet overgedragen hoeft te worden. Alles kan gewoon blijven zoals het was; slechts de aandelen en daarmee de zeggenschap gaat over naar een ander.

Hoe gaat een aandelenoverdracht in zijn werk?

Bij een overdracht van aandelen op naam, dus bij de aandelen van een besloten vennootschap (bv), is een notariële akte vereist. In deze akte, ook wel de akte van overdracht genoemd, is aangegeven dat de aandelen overgedragen worden. Daarnaast moet de overdracht erkend worden door het bestuur. Wanneer aan beide voorwaarden is voldaan, heeft de aandelenoverdracht gelding.

De koopovereenkomst

Wanneer de aandelen worden overgedragen, wordt daartoe een koopovereenkomst opgesteld. Daarin staat beschreven hoe de gang van zaken precies verloopt bij de overdracht van de aandelen. Denk bijvoorbeeld aan de prijs die voor de aandelen betaald wordt, een eventuele betalingsregeling, voor wie de kosten van de notaris zijn, eventuele garanties over de balans van de vennootschap, enzovoorts. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan een koopovereenkomst opstellen en u voorzien van deskundig advies bij de overdracht van de aandelen.

Advocaat aandelenoverdracht nodig?

De vertoonde aandelenoverdracht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in aandelenoverdrachten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat aandelenoverdracht.

Advocaten en advocatenkantoren aandelenoverdracht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren aandelenoverdracht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde aandelenoverdracht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN