•  
     

6 familievennootschap advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Familievennootschap advocaten

GESPECIALISEERDE FAMILIEVENNOOTSCHAP ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde familievennootschap advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde familievennootschap advocaten.

Advocaat familievennootschap

Wilt u een familievennootschap oprichten, wijzigen, beëindigen of heeft u juridische vragen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde familievennootschap advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met vennootschapsrecht als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een familievennootschap.

Wat is een familievennootschap?

Familiebedrijven zijn veelal een apart soort bedrijven. Vaak zijn de bestuurders of het merendeel daarvan directe familieleden en gaat het bedrijf van vader op zoon over. Familiebedrijven blijken vaak met meer eigen vermogen te ondernemen dan gemiddeld het geval is. In beginsel is een familievennootschap hetzelfde als iedere andere gewone vennootschap, maar in de praktijk is dat lang niet altijd het geval.

Belang van een goede relatie

Juist omdat in een familievennootschap veel familieleden werkzaam zijn, is het behouden van een goede band tussen de familieleden (en dus de bestuurders) van groot belang. Wanneer die band niet goed meer is, heeft dat zowel zakelijk als privé zijn weerslag. Daarom is het aan te raden bij eventuele conflicten reeds in een vroeg stadium juridische bijstand te zoeken. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan met een objectieve blik naar de situatie kijken en proberen een passende oplossing te zoeken. Op die manier blijft een zakelijk probleem ook echt zakelijk, en blijven de familiebanden behouden.

Begeleiding naar alternatieve geschilbeslechting

Wanneer men er samen niet uit komt, kan de advocaat de familie begeleiden naar alternatieve geschilbeslechting waarin het behoud van een goede relatie centraal staat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan arbitrage of mediation. Men tracht daarbij te zoeken naar een oplossing die misschien niet de juridisch meest voor de hand liggende oplossing is, maar die vooral goed is voor de relaties en de vertrouwensband.

Advocaat familievennootschap nodig?

De vertoonde familievennootschap specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in familievennootschap in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat familievennootschap.

Advocaten en advocatenkantoren familievennootschap

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren familievennootschap op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde familievennootschap advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN