•  
     

24 aandeelhouders of vennoten uitkopen of uitstoten advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Koen Wools Specialist
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede

Aandeelhouders of vennoten uitkopen of uitstoten advocaten

GESPECIALISEERDE AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN UITKOPEN OF UITSTOTEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor het uitkopen of uitstoten van aandeelhouders of vennoten? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat aandeelhouders of vennoten uitkopen of uitstoten

Wilt u aandeelhouders of vennoten uitkopen of uitstoten en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met uitkopen of uitstoten van aandeelhouders en/of vennoten als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van aandeelhouders of vennoten uitkopen of uitstoten.

Aandeelhouders of vennoten uitkopen of uitstoten

Het uitkopen of uitstoten van een aandeelhouder zorgt ervoor dat men verder kan zonder die desbetreffende aandeelhouder. Bij uitkopen van een aandeelhouder wil de betreffende aandeelhouder veelal zelf graag uitgekocht worden. Men spreekt van uitstoten wanneer de aandeelhouder niet zelf wil vertrekken, maar andere aandeelhouders juist wel graag willen dat de aandeelhouder vertrekt.

Bij vennoten geldt hetzelfde verhaal. Een vennootschap waarin een vennoot zit die uitgekocht wil worden, kan hij proberen de andere vennoten te bewegen hem of haar uit te kopen. Ook kunnen die vennoten trachten de ene vennoot uit te stoten.

Samen op zoek naar een oplossing?

Het is veelal de beste manier om samen te proberen een oplossing te vinden. Misschien kan er een aandeelhouder of nieuwe vennoot worden gevonden die het aandeel van de vertrekkende aandeelhouder of vennoot overneemt. Of misschien willen de bestaande aandeelhouders of vennoten dat deel wel overnemen. Komt men er niet uit, dan kunnen de aandeelhouders en vennoten terecht bij een advocaat van Advocatenkantoren.nl. Hij of zij kan een procedure bij de rechter aanhangig maken om de uitkoop- of uitstootprocedure te volgen. Daarbij zal de rechter de koopprijs vaststellen en zullen de achterblijvende aandeelhouders de aandelen tegen betaling van die koopprijs overnemen.

Advies op maat

Uiteraard kan een advocaat u voorzien van advies op maat bij een dreigend geschil tussen aandeelhouders en vennoten. Ook kan deze u adviseren over een uitkoop- of uitstootprocedure en de eventuele gevolgen op een rijtje zetten en u bijstaan in een eventuele juridische procedure.

Advocaat voor aandeelhouders of vennoten uitkopen of uitstoten nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het uitkopen of uitstoten van aandeelhouders of vennoten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren ondernemingsrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde vennoten of aandeelhouders uitkopen of uitstoten advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN