•  
     

10 aandeelhouders of vennoten uitkopen of uitstoten advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Mike Grippeling Specialist
Mike Grippeling
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Aandeelhouders of vennoten uitkopen of uitstoten advocaten

GESPECIALISEERDE AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN UITKOPEN OF UITSTOTEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor het uitkopen of uitstoten van aandeelhouders of vennoten? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat aandeelhouders of vennoten uitkopen of uitstoten

Wilt u aandeelhouders of vennoten uitkopen of uitstoten en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met uitkopen of uitstoten van aandeelhouders en/of vennoten als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van aandeelhouders of vennoten uitkopen of uitstoten.

Aandeelhouders of vennoten uitkopen of uitstoten

Het uitkopen of uitstoten van een aandeelhouder zorgt ervoor dat men verder kan zonder die desbetreffende aandeelhouder. Bij uitkopen van een aandeelhouder wil de betreffende aandeelhouder veelal zelf graag uitgekocht worden. Men spreekt van uitstoten wanneer de aandeelhouder niet zelf wil vertrekken, maar andere aandeelhouders juist wel graag willen dat de aandeelhouder vertrekt.

Bij vennoten geldt hetzelfde verhaal. Een vennootschap waarin een vennoot zit die uitgekocht wil worden, kan hij proberen de andere vennoten te bewegen hem of haar uit te kopen. Ook kunnen die vennoten trachten de ene vennoot uit te stoten.

Samen op zoek naar een oplossing?

Het is veelal de beste manier om samen te proberen een oplossing te vinden. Misschien kan er een aandeelhouder of nieuwe vennoot worden gevonden die het aandeel van de vertrekkende aandeelhouder of vennoot overneemt. Of misschien willen de bestaande aandeelhouders of vennoten dat deel wel overnemen. Komt men er niet uit, dan kunnen de aandeelhouders en vennoten terecht bij een advocaat van Advocatenkantoren.nl. Hij of zij kan een procedure bij de rechter aanhangig maken om de uitkoop- of uitstootprocedure te volgen. Daarbij zal de rechter de koopprijs vaststellen en zullen de achterblijvende aandeelhouders de aandelen tegen betaling van die koopprijs overnemen.

Advies op maat

Uiteraard kan een advocaat u voorzien van advies op maat bij een dreigend geschil tussen aandeelhouders en vennoten. Ook kan deze u adviseren over een uitkoop- of uitstootprocedure en de eventuele gevolgen op een rijtje zetten en u bijstaan in een eventuele juridische procedure.

Advocaat voor aandeelhouders of vennoten uitkopen of uitstoten nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het uitkopen of uitstoten van aandeelhouders of vennoten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren ondernemingsrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde vennoten of aandeelhouders uitkopen of uitstoten advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN