•  
     

22 aandeelhoudersvergadering advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Mike Grippeling Specialist
Mike Grippeling
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Aandeelhoudersvergadering advocaten

GESPECIALISEERDE AANDEELHOUDERSVERGADERING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde aandeelhoudersvergadering advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde aandeelhoudersvergadering advocaten.

Advocaat aandeelhoudersvergadering

Heeft u te maken met een aandeelhoudersvergadering en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde aandeelhoudersvergadering advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met aandeelhoudersvergaderingen als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een aandeelhoudersvergadering.

Aandeelhoudersvergadering

Een aandeelhouder is de houder van een aandeel in een vennootschap. Alle aandeelhouders tezamen zijn economisch eigenaar van de onderneming en zij hebben dan ook bepaalde zeggenschap in de onderneming.

Wat houdt de aandeelhoudersvergadering precies in?

Een aandeelhoudersvergadering moet minimaal eens per jaar plaatsvinden. Hierin wordt het beleid van de vennootschap bepaald. Omdat het uiteraard niet werkt als elke aandeelhouder over alles moet meebeslissen, wordt het dagelijks beheer gedelegeerd aan de directie. In de wet is bepaald wat de verhouding tussen directie en aandeelhouders is, en meestal is hierover in de statuten ook nog wel het een en ander terug te vinden. Tijdens de vergadering legt de directie verantwoording en rekenschap af over het gevoerde beleid.

Bevoegdheden en conflicten met betrekking tot de aandeelhoudersvergadering

Een aandeelhoudersvergadering heeft bepaalde bevoegdheden. Zo kunnen de aandeelhouders bestuurders en commissarissen benoemen en afzetten. Ook kunnen ze de balans en resultaatrekening goedkeuren, en de statuten wijzigen. Het kan gebeuren dat er een conflict speelt tussen de aandeelhouders onderling, of tussen aandeelhouders en de directie. In dat geval is het doorgaans het beste om een advocaat in te schakelen om te kijken hoe het conflict juridisch opgelost kan worden. Uiteraard wordt hierbij eerst getracht tot een gezamenlijke oplossing te komen, zodat men weer met elkaar verder kan.

Advocaat aandeelhoudersvergadering nodig?

De vertoonde aandeelhoudersvergadering specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in aandeelhoudersvergaderingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat aandeelhoudersvergadering.

Advocaten en advocatenkantoren aandeelhoudersvergadering

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren aandeelhoudersvergadering op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde aandeelhoudersvergadering advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN