•  
     

6 aandeelhoudersvergadering advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Aandeelhoudersvergadering advocaten

GESPECIALISEERDE AANDEELHOUDERSVERGADERING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde aandeelhoudersvergadering advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde aandeelhoudersvergadering advocaten.

Advocaat aandeelhoudersvergadering

Heeft u te maken met een aandeelhoudersvergadering en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde aandeelhoudersvergadering advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met aandeelhoudersvergaderingen als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een aandeelhoudersvergadering.

Aandeelhoudersvergadering

Een aandeelhouder is de houder van een aandeel in een vennootschap. Alle aandeelhouders tezamen zijn economisch eigenaar van de onderneming en zij hebben dan ook bepaalde zeggenschap in de onderneming.

Wat houdt de aandeelhoudersvergadering precies in?

Een aandeelhoudersvergadering moet minimaal eens per jaar plaatsvinden. Hierin wordt het beleid van de vennootschap bepaald. Omdat het uiteraard niet werkt als elke aandeelhouder over alles moet meebeslissen, wordt het dagelijks beheer gedelegeerd aan de directie. In de wet is bepaald wat de verhouding tussen directie en aandeelhouders is, en meestal is hierover in de statuten ook nog wel het een en ander terug te vinden. Tijdens de vergadering legt de directie verantwoording en rekenschap af over het gevoerde beleid.

Bevoegdheden en conflicten met betrekking tot de aandeelhoudersvergadering

Een aandeelhoudersvergadering heeft bepaalde bevoegdheden. Zo kunnen de aandeelhouders bestuurders en commissarissen benoemen en afzetten. Ook kunnen ze de balans en resultaatrekening goedkeuren, en de statuten wijzigen. Het kan gebeuren dat er een conflict speelt tussen de aandeelhouders onderling, of tussen aandeelhouders en de directie. In dat geval is het doorgaans het beste om een advocaat in te schakelen om te kijken hoe het conflict juridisch opgelost kan worden. Uiteraard wordt hierbij eerst getracht tot een gezamenlijke oplossing te komen, zodat men weer met elkaar verder kan.

Advocaat aandeelhoudersvergadering nodig?

De vertoonde aandeelhoudersvergadering specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in aandeelhoudersvergaderingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat aandeelhoudersvergadering.

Advocaten en advocatenkantoren aandeelhoudersvergadering

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren aandeelhoudersvergadering op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde aandeelhoudersvergadering advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN