•  
     

22 bestuurdersgeschil advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Mike Grippeling Specialist
Mike Grippeling
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Bestuurdersgeschil advocaten

GESPECIALISEERDE BESTUURDERSGESCHIL ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde bestuurdersgeschil advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde bestuurdersgeschil advocaten.

Advocaat bestuurdersgeschil

Krijgt u te maken met een bestuurdersgeschil en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bestuurdersgeschil advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bestuurdersgeschillen als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een bestuurdersgeschil.

Bestuurdersgeschil

Een rechtspersoon wordt bij de oprichting veelal aangegaan met tot doel dit nog vele jaren vol te houden. Men is ambitieus en wil graag een bedrijf oprichten. Toch verloopt het lang niet altijd volgens plan. Er kunnen namelijk geschillen ontstaan tussen de bestuurders. Want wat te doen als de ene bestuurder de ene koers wil varen, en de andere bestuurder de andere koers? Wie krijgt dan gelijk? En kan de andere bestuurder dan eisen dat hij wordt uitgekocht zodat hij zelf op eigen kracht verder kan gaan? Het zijn deze geschillen die worden gevat onder het begrip bestuurdersgeschil.

Wat te doen bij een bestuurdersgeschil?

Wanneer sprake is van een bestuurdersgeschil, is het ten zeerste aan te raden om reeds in een vroeg stadium gezamenlijk naar een advocaat te gaan. U kunt dan de problematiek voorleggen en juridisch advies vragen. U weet dan hoe de vork in de steel zit en weet hoe de juridische vlag er bij hangt. Komt u er dan nog samen niet uit, dan kunt u er voor kiezen te proberen middels arbitrage of mediation het probleem op te lossen. Ook daarbij kan de advocaat van Advocatenkantoren.nl u bijstaan en voorzien van de nodige informatie.

Preventie bij bestuurdersgeschil

Mogelijk kunt u een bestuurdersgeschil voorkomen of in ieder geval voorkomen dat een dergelijk geschil de ondergang van het bedrijf kan betekenen. Neem bijvoorbeeld een clausule in het vennootschapscontract op waarin wordt bepaald dat bij geschillen een onafhankelijke derde de knoop doorhakt. U voorkomt daarmee escalatie van problemen die dat niet waard zijn.

Advocaat bestuurdersgeschil nodig?

De vertoonde bestuurdersgeschil specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bestuurdersgeschillen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat bestuurdersgeschil.

Advocaten en advocatenkantoren bestuurdersgeschil

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bestuurdersgeschil op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bestuurdersgeschil advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN