•  
     

6 bestuurdersgeschil advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Bestuurdersgeschil advocaten

GESPECIALISEERDE BESTUURDERSGESCHIL ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde bestuurdersgeschil advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde bestuurdersgeschil advocaten.

Advocaat bestuurdersgeschil

Krijgt u te maken met een bestuurdersgeschil en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bestuurdersgeschil advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bestuurdersgeschillen als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een bestuurdersgeschil.

Bestuurdersgeschil

Een rechtspersoon wordt bij de oprichting veelal aangegaan met tot doel dit nog vele jaren vol te houden. Men is ambitieus en wil graag een bedrijf oprichten. Toch verloopt het lang niet altijd volgens plan. Er kunnen namelijk geschillen ontstaan tussen de bestuurders. Want wat te doen als de ene bestuurder de ene koers wil varen, en de andere bestuurder de andere koers? Wie krijgt dan gelijk? En kan de andere bestuurder dan eisen dat hij wordt uitgekocht zodat hij zelf op eigen kracht verder kan gaan? Het zijn deze geschillen die worden gevat onder het begrip bestuurdersgeschil.

Wat te doen bij een bestuurdersgeschil?

Wanneer sprake is van een bestuurdersgeschil, is het ten zeerste aan te raden om reeds in een vroeg stadium gezamenlijk naar een advocaat te gaan. U kunt dan de problematiek voorleggen en juridisch advies vragen. U weet dan hoe de vork in de steel zit en weet hoe de juridische vlag er bij hangt. Komt u er dan nog samen niet uit, dan kunt u er voor kiezen te proberen middels arbitrage of mediation het probleem op te lossen. Ook daarbij kan de advocaat van Advocatenkantoren.nl u bijstaan en voorzien van de nodige informatie.

Preventie bij bestuurdersgeschil

Mogelijk kunt u een bestuurdersgeschil voorkomen of in ieder geval voorkomen dat een dergelijk geschil de ondergang van het bedrijf kan betekenen. Neem bijvoorbeeld een clausule in het vennootschapscontract op waarin wordt bepaald dat bij geschillen een onafhankelijke derde de knoop doorhakt. U voorkomt daarmee escalatie van problemen die dat niet waard zijn.

Advocaat bestuurdersgeschil nodig?

De vertoonde bestuurdersgeschil specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bestuurdersgeschillen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat bestuurdersgeschil.

Advocaten en advocatenkantoren bestuurdersgeschil

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bestuurdersgeschil op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bestuurdersgeschil advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN