•  
     

6 kapitaalvennootschap advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Kapitaalvennootschap advocaten

GESPECIALISEERDE KAPITAALVENNOOTSCHAP ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde kapitaalvennootschap advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde kapitaalvennootschap advocaten.

Advocaat kapitaalvennootschap

Wilt u een kapitaalvennootschap oprichten, wijzigen, beëindigen of heeft u juridische vragen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde kapitaalvennootschap advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met vennootschapsrecht als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een kapitaalvennootschap.

Wat is een kapitaalvennootschap?

Een kapitaalvennootschap is een vennootschap met een afgescheiden kapitaal, een afgescheiden vermogen. Voorbeelden hiervan zijn de besloten vennootschap (bv) en de naamloze vennootschap (nv). Het belangrijkste verschil tussen een kapitaalvennootschap en een personenvennootschap, is dat het in het laatste geval voornamelijk om de persoon draait. Een personenvennootschap is daadwerkelijk persoonlijker dan een kapitaalvennootschap, waarin veel meer het verschaffen van kapitaal voorop staat.

Kapitaalvennootschap oprichten

Wilt u een kapitaalvennootschap oprichten, dan kunt u daarvoor terecht bij de notaris. De notaris zal de statuten opstellen wanneer aan de vereisten is voldaan. In deze statuten wordt de basis van de vennootschap vastgelegd. Denk hierbij over het aantal aandelen, de stemrechten, enzovoorts.

Conflicten met een kapitaalvennootschap

Het kan gebeuren dat tussen de bestuurders van een kapitaalvennootschap conflicten ontstaan. In dat geval kunnen deze problemen zich verspreiden in de organisatie en kan de gehele onderneming er onder gaan lijden. Het is daarom raadzaam een advocaat in te schakelen met kennis van het ondernemingsrecht. U vindt deze bijvoorbeeld op Advocatenkantoren.nl. De advocaat kan in kaart brengen wat het probleem binnen de kapitaalvennootschap precies is en een passende oplossing voorstellen. Uiteraard kan de advocaat u ook in juridische procedures bijstaan.

Advocaat kapitaalvennootschap nodig?

De vertoonde kapitaalvennootschap specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in kapitaalvennootschap in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat kapitaalvennootschap.

Advocaten en advocatenkantoren kapitaalvennootschap

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren kapitaalvennootschap op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde kapitaalvennootschap advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN