•  
     

22 aandelenemissie advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Mike Grippeling Specialist
Mike Grippeling
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Aandelenemissie advocaten

GESPECIALISEERDE AANDELENEMISSIE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde aandelenemissie advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde aandelenemissie advocaten.

Advocaat aandelenemissie

Krijgt u te maken met een aandelenemissie en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde aandelenemissie advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met aandelenemissies als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een aandelenemissie.

Wat is een aandelenemissie?

Bij een aandelenemissie gaat een bedrijf aandelen uitgeven. Het kan gaan om een emissie op de primaire markt, wat inhoudt dat een bedrijf voor de eerste maal aandelen gaat verkopen. Het kan ook gaan om een latere emissie, wanneer een bedrijf extra aandelen wil uitgeven.

Waarom extra aandelen uitgeven?

Het voordeel van het uitgeven van extra aandelen is dat extra kapitaal kan worden aangewend. Doordat ineens meer aandelen bestaan, kunnen die extra aandelen door het bedrijf verkocht worden, waardoor in één keer heel wat nieuw kapitaal kan worden aangetrokken.

Consequenties van een aandelenemissie

Helaas zijn er ook nadelen verbonden aan het uitgeven van extra aandelen. Zo worden de aandelen van de bestaande aandeelhouders minder waard. Bij duizend aandelen heeft een aandeelhouder met één aandeel een aandeel van één duizendste in een onderneming. Wanneer er 500 extra aandelen worden uitgegeven, zakt dat aandeel ineens terug naar één 1500ste. Dat is uiteraard ongunstig voor de aandeelhouder. Hierdoor worden de aandeelhouders veelal tegemoet gekomen door ze bijvoorbeeld als eerste het recht te geven de aandelen voor een goedkopere prijs te kopen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en onmogelijkheden van een aandelenemissie? Neem dan snel contact op met een van de advocaten ondernemingsrecht van Advocatenkantoren.nl.

Advocaat aandelenemissie nodig?

De vertoonde aandelenemissie specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in aandelenemissies in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat aandelenemissie.

Advocaten en advocatenkantoren aandelenemissie

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren aandelenemissie op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde aandelenemissie advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN