•  
     

6 aandelenemissie advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Aandelenemissie advocaten

GESPECIALISEERDE AANDELENEMISSIE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde aandelenemissie advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde aandelenemissie advocaten.

Advocaat aandelenemissie

Krijgt u te maken met een aandelenemissie en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde aandelenemissie advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met aandelenemissies als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een aandelenemissie.

Wat is een aandelenemissie?

Bij een aandelenemissie gaat een bedrijf aandelen uitgeven. Het kan gaan om een emissie op de primaire markt, wat inhoudt dat een bedrijf voor de eerste maal aandelen gaat verkopen. Het kan ook gaan om een latere emissie, wanneer een bedrijf extra aandelen wil uitgeven.

Waarom extra aandelen uitgeven?

Het voordeel van het uitgeven van extra aandelen is dat extra kapitaal kan worden aangewend. Doordat ineens meer aandelen bestaan, kunnen die extra aandelen door het bedrijf verkocht worden, waardoor in één keer heel wat nieuw kapitaal kan worden aangetrokken.

Consequenties van een aandelenemissie

Helaas zijn er ook nadelen verbonden aan het uitgeven van extra aandelen. Zo worden de aandelen van de bestaande aandeelhouders minder waard. Bij duizend aandelen heeft een aandeelhouder met één aandeel een aandeel van één duizendste in een onderneming. Wanneer er 500 extra aandelen worden uitgegeven, zakt dat aandeel ineens terug naar één 1500ste. Dat is uiteraard ongunstig voor de aandeelhouder. Hierdoor worden de aandeelhouders veelal tegemoet gekomen door ze bijvoorbeeld als eerste het recht te geven de aandelen voor een goedkopere prijs te kopen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en onmogelijkheden van een aandelenemissie? Neem dan snel contact op met een van de advocaten ondernemingsrecht van Advocatenkantoren.nl.

Advocaat aandelenemissie nodig?

De vertoonde aandelenemissie specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in aandelenemissies in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat aandelenemissie.

Advocaten en advocatenkantoren aandelenemissie

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren aandelenemissie op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde aandelenemissie advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN