•  
     

9 aandeelhoudersbesluit advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Mike Grippeling Specialist
Mike Grippeling
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Aandeelhoudersbesluit advocaten

GESPECIALISEERDE AANDEELHOUDERSBESLUIT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde aandeelhoudersbesluit advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde aandeelhoudersbesluit advocaten.

Advocaat aandeelhoudersbesluit

Heeft u te maken met een aandeelhoudersbesluit en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde aandeelhoudersbesluit advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met aandeelhoudersbesluiten als expertise. Het vennootschapsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een aandeelhoudersbesluit.

Wat is een aandeelhoudersbesluit?

Een aandeelhoudersbesluit is een besluit dat is genomen in de aandeelhoudersvergadering. Om een geldig besluit te zijn, moet het besluit niet alleen voldoen aan de eisen die in de wet genoemd zijn, maar ook aan de eisen zoals die in de statuten zijn beschreven. Daarin kunnen namelijk aanvullende eisen zijn gesteld met betrekking tot bijvoorbeeld de opkomst of de uitnodiging voor de vergadering.

Kan een besluit nog worden teruggedraaid?

Het kan gebeuren dat een besluit niet op de juiste wijze tot stand is gekomen. Een besluit kan dan nietig of vernietigbaar zijn, wat inhoudt dat het besluit niet geldig is. Een nietig besluit is van zichzelf al niet geldig; een vernietigbaar besluit moet eerst door de rechter worden vernietigd. Vernietigbare besluiten zijn bijvoorbeeld besluiten die in strijd zijn genomen met bepalingen die zien op de manier waarop besluiten tot stand moeten komen, of besluiten die in strijd zijn met een huishoudelijk reglement. Nietige besluiten zijn besluiten die in strijd zijn met de wet of de statuten.

Besluit betwisten

Wanneer u meent dat een besluit niet geldig is, kan een advocaat van Advocatenkantoren.nl daar voor u achteraan gaan. Hij kan nagaan wat precies de juiste procedure is en kan controleren of deze procedure is gevolgd. Ook wanneer een besluit wel geldig is, kan de advocaat uitzoeken of er toch nog op een andere manier op het besluit kan worden geschoten.

Advocaat aandeelhoudersbesluit nodig?

De vertoonde aandeelhoudersbesluit specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in aandeelhoudersbesluiten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat aandeelhoudersbesluit.

Advocaten en advocatenkantoren aandeelhoudersbesluit

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren aandeelhoudersbesluit op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde aandeelhoudersbesluit advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN